دوشنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-21
کد خبر: 73086 |
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد: تنظیم بازار مطالبه مردم، دغدغه اصلی مسئولین باشد معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تنظیم بازار انتظار و مطالبه مردم به عنوان دغدغه اصلی مسئولین باشد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، سید احسان عسکری در نشست ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به اهمیت مدیریت روانی […]

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

تنظیم بازار مطالبه مردم، دغدغه اصلی مسئولین باشد

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تنظیم بازار انتظار و مطالبه مردم به عنوان دغدغه اصلی مسئولین باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، سید احسان عسکری در نشست ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به اهمیت مدیریت روانی بازار و هماهنگی بین‌دستگاهی گفت: تنظیم بازار آخرین سنگر مدیریت اقتصادی است که باید با دقت و هوشمندی اداره شود.
معاون اقتصادی استانداری بر چند محور کلیدی تأکید کرد و افزود: هماهنگی بین‌دستگاهی نخستین موردی است که در ستاد تنظیم بازار باید مورد توجه باشد.
وی اظهار داشت: نیاز به مشارکت فعال شهرداری در ایجاد زیرساخت‌های عرضه محصولات از جمله میادین میوه و تره‌بار و بازارچه‌های محلی است که در همین زمینه سه بازارچه محلی در مناطق مهم مرکز استان احداث شود.
عسکری بر لزوم نظارت مستمر بر قیمت‌ها و کیفیت کالاهای اساسی تاکید کرد و گفت: نهاده‌های دامی از مباحث مهمی است که در جلسات تنظیم بازار باید به آن پرداخته شود و هر هفته روزهای یکشنبه جلسات ستاد تنظیم بازار ویژه این موضوع تشکیل می‌شود.
معاون اقتصادی استانداری بر مدیریت روانی بازار تأکید کرد و در خصوص تأثیر جو روانی بر قیمت‌ها هشدار داد و گفت: تنظیم بازار به عنوان آخرین سنگر مدیریت اقتصادی مورد توجه جدی باشد.
عسکری با اشاره به لزوم هماهنگی با دستگاه‌های امنیتی برای مقابله با اخلال‌گران، افزود: چالش‌های این روزهای حمل و نقل ماهیت فراستانی دارد و نیاز به هماهنگی با استان‌های همجوار برای حل موانع احساس می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، نظارت بر حمل‌ونقل کالاهای اساسی را مهم برشمرد و تصریح کرد: نظارت ویژه بر توزیع روغن، پیگیری وضعیت جوجه‌ریزی، تأمین نهاده‌های دامی و برنامه‌ریزی برای تأمین کالاهای اساسی در آستانه عید غدیر و ماه محرم اولویت‌های دستگاه‌ها است.
وی در خصوص میزان گندم خریداری شده در استان، اظهار داشت: تاکنون ۲۵ هزار و ۳۱۲ تن گندم سیلویی مورد استفاده برای آرد و نان و پنج هزار و ۷۲۹ تن گندم بذری خریداری شده که در مجموع به ۳۱ هزار و ۴۱ تن می‌رسد.
عسکری در خصوص رفع مشکلات کامیون داران تأکید کرد: مدیریت بازار نیازمند عزم جمعی تمام دستگاه‌هاست و هرگونه سهل‌انگاری در این حوزه قابل قبول نیست.
وی همچنین نظارت بر تأمین کالاهای اساسی توسط مباشرین را ضروری دانست و خواستار نظارت جدی در این زمینه شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت در همین خصوص تشدید نظارت بر واحدهای صنفی و مشارکت مردم در استیفای حقوق مصرف‌کنندگان را ضروری دانست و به بررسی عملکرد دو ماهه اول سال این سازمان پرداخت و گفت: هشت هزار واحد صنفی در سطح استان و شهرستان پایش و یک هزار و ۳۰۰ پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
سید امیر تیمور موسویان افزود: عدم درج قیمت روی کالاها، کم‌فروشی و عرضه کالای قاچاق یا فاقد مجوز بیشترین تخلف واحدهای صنفی است.
وی خاطرنشان کرد: مردم تخلفات واحدهای صنفی را به شماره ۱۲۴ سازمان صمت، ۱۳۵ تعزیرات حکومتی از طریق سامانه و یا مراجعه حضوری اعلام کنند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید