یکشنبه, ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-20
کد خبر: 74867 |
تاریخ انتشار : ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

ربیعی: استاندار کهگیلویه و بویراحمد: برنامه‌های دستگاه‎های اجرایی باید مسیر توسعه استان را هموار کند استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاه‎های اجرایی برای امسال برنامه‌هایی ارائه دهند که با کمک ظرفیت‌های واقعی استان مسیر توسعه را هموار ‌کند. به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست شورای اداری […]

ربیعی:
استاندار کهگیلویه و بویراحمد:
برنامه‌های دستگاه‎های اجرایی باید مسیر توسعه استان را هموار کند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاه‎های اجرایی برای امسال برنامه‌هایی ارائه دهند که با کمک ظرفیت‌های واقعی استان مسیر توسعه را هموار ‌کند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست شورای اداری که با حضور آیت‌اله سیدنصیر حسینی نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، با بیان اینکه دشمن با برنامه‌ریزی چند دهه‌ای حملات غافلگیرانه‌ای را آغاز کرد، اظهار داشت: این تجاوز ناجوانمردانه منجر به شهادت تعدادی از فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی، دانشمندان هسته‌ای و جمعی از مردم بی‌دفاع شد.
استاندار با گرامیداشت یاد و خاطره این شهدا افزود: تدبیر رهبری، شجاعت رزمندگان اسلام و انسجام مردم باعث شد دسیسه‌های دشمن به خودشان بازگردد.
رحمانی تصریح کرد: دولت وفاق ملی با برنامه‌ریزی دقیق، شرایطی را فراهم کرد که هیچ‌گونه کمبودی در تأمین کالاهای اساسی احساس نشد، دشمن از همان روزهای نخست پشیمان شد و در روز دوازدهم ملتمسانه درخواست آتش‌بس کرد.
رحمانی، با تبریک این پیروزی به ملت ایران، بر حفظ انسجام ملی و سرمایه اجتماعی تأکید کرد و افزود: این همدلی و همراهی مردم، سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام است و باید قدر آن را بدانیم، ما به عنوان خدمتگزاران مردم، موظفیم با ارائه خدمات مطلوب از زحمات آنان قدردانی کنیم.
وی به سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ اشاره کرد و گفت: اجرای پلاک‌کوبی به عنوان مقدمه سرشماری، ضروری است، لذا فرمانداران و شهرداری‌ها باید همکاری لازم را با اداره کل پست داشته باشند و شورای شهر یاسوج نیز باید اعتبارات مورد نیاز برای این طرح را تأمین کند.
استاندار با اشاره به گزارشات اقتصادی و برنامه‌ریزی منطقه‌ای خاطرنشان کرد: اطلاعات آماری دستگاه‌ها پایه برنامه‌ریزی کلان استان است که تأخیر در ارائه داده‌ها باعث می‌شود برنامه‌ریزی بر اساس آمارهای قدیمی انجام شود که کارایی لازم را ندارد.
استاندار با بیان اینکه، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان باید نظارت دقیق‌تری بر این روند داشته باشد، افزود: حداقل ۴۰ ساعت آموزش سالانه برای مدیران و کارکنان الزامی است و دوره‌های آموزشی باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که اختلالی در خدمات‌رسانی ایجاد نکند.
استاندار به جذب موفق اعتبارات ملی و پروژه‌های عمرانی اشاره و عنوان کرد: استان در برخی حوزه‌ها مانند راه‌سازی ۱۴۷ درصد، آب ۱۶۷ درصد و راهداری ۲۶۰ درصد جذب داشت با این حال، جذب اعتبارات در سایر بخش‌ها با کندی مواجه است و مدیران دستگاه‌ها باید پیگیری جدی‌تری برای تسریع در جذب اعتبارات داشته باشند.
رحمانی عنوان کرد: اعتبارات مسئولیت اجتماعی شرکت‌های نفتی سه هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان است که تاکنون یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن جذب شده است که با توجه به تعدد پروژه‌های نیمه تمام در جذب اعتبارات نفت تسریع شود.
استاندار با بیان اینکه، دستگاه‌های اجرایی باید مستندات لازم را برای دریافت این اعتبارات آماده کنند خواستار دفاع از حقوق دستگاه‌های اجرایی در برابر ادعای پیمانکاران شد.
رحمانی بیان کرد: برخی دستگاه‌ها مانند شهرداری‌ها، آب و فاضلاب و راه‌سازی با برداشت‌های غیرمنطقی از حساب‌هایشان مواجه شده‌اند که ضمن برگزاری دوره‌های آموزشی حقوقی برای مدیران در نشست شورای فنی با حضور قضات و مدیران دستگاه‌های نظارتی این موضوع مطرح و بررسی شود.
استاندار به وضعیت شهر یاسوج پس از الحاق هم اشاره کرد و گفت: الحاق محدوده جدید به یاسوج باعث افزایش جمعیت، گسترش شهر و ترافیک شده است که هشت برنامه از جمله ساماندهی بلوار حضرت آیت‌الله ملک حسینی، پل چهارم یاسوج و ساماندهی رودخانه بشار برای زیباسازی شهر و کنترل ترافیک در دست اجرا است.
وی با اشاره به نشست با سرپرست معاونت امور شهرداری‌های وزارت کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای عمران شهری و روستایی در اختیار قرار گیرد که سهم شهرداری یاسوج قابل توجه است.
رحمانی، خواستار تعیین تکلیف مدیران شهرستانی شد و افزود: تغییرات مدیریتی باید بدون اختلال در روند خدمات‌رسانی انجام شود و فرمانداران باید پیشنهادات خود را برای انتصابات جدید ارائه دهند.
استاندار با تقدیر از عملکرد شرکت آب و فاضلاب استان به اقدامات مؤثر در حوزه بهینه‌سازی شبکه‌های آبرسانی اشاره کرد و گفت: اصلاح شبکه در منطقه بویراحمد با ظرفیت ۲۰۰ تا ۲۵۰ لیتر بر ثانیه انجام شده که معادل تأمین آب برای ۶۹ تا ۸۴ هزار نفر است.
رحمانی با بیان اینکه ۳۵ درصد از شبکه‌های آبی استان نیازمند اصلاح و بهسازی است، تصریح کرد: احداث مخازن آب در همه شهرستان‌ها در دستور کار بوده و اقدامات خوبی در این زمینه در حال انجام است.
وی جذب اعتبارات در بخش عشایری را رضایت بخش ندانست و گفت:

تکمیل ۳۰ دستگاه‌ تانکر آبرسانی برای کاهش تنش‌های آبی عشایری مورد تاکید است.
استاندار درباره بحران ناترازی انرژی با وجود مصرف ۸۰ هزار مگاواتی در مقابل ظرفیت ۶۵ هزار مگاواتی هشدار داد و تاکید کرد: دستورالعمل‌های صرفه‌جویی انرژی به زودی به تمام دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد، ضمن اینکه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به عنوان راهکار بلندمدت رفع ناترازی مورد توجه است.
رحمانی، از تاخیر برخی دستگاه‌های اجرایی استان در ارائه برنامه عملیاتی سالانه گلایه کرد و گفت: این دستگاه‌ها یک هفته مهلت دارند که برنامه خود در سال ۱۴۰۴ را تدوین و ارائه دهند.
استاندار تاکید کرد: دستگاه‎های اجرایی برای امسال برنامه‌هایی تدوین و ارائه دهند که با کمک ظرفیت‌های واقعی در استان بتواند مسیر توسعه را هموار و تسریع بخشد.
تمام//


 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید