دوشنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-21
کد خبر: 74843 |
تاریخ انتشار : ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

مشکلات واحدهای تولیدی بدون وقفه بررسی و رفع شود استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکلات واحدهای تولیدی بدون وقفه در کمترین زمان ممکن بررسی و رفع شود تا فرآیند تولید سرعت بگیرد. به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با اشاره به […]

مشکلات واحدهای تولیدی بدون وقفه بررسی و رفع شود
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکلات واحدهای تولیدی بدون وقفه در کمترین زمان ممکن بررسی و رفع شود تا فرآیند تولید سرعت بگیرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با اشاره به آمار فعالیت واحدهای تولیدی، تأکید کرد: مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی به‌صورت غیرمستقیم از آمارها هم قابل استنباط است که برای رفع آنها تنها نیازمند آسیب‌شناسی و هم‌افزایی است.
استاندار اظهار داشت: بیش از ۵۰ واحد صنعتی در استان کمتر از سه ماه در سال فعال هستند، بیش از ۱۶۰ واحد بین سه تا شش ماه فعالیت دارند و بخشی از واحدهای تولیدی ۹ تا ۱۲ ماه در سال مشغول به کارند و در مجموع، ۴۶ درصد واحدهای صنعتی استان کمتر از شش ماه در سال فعالیت دارند.
استاندار خاطرنشان کرد: در کنار جذب سرمایه‌گذاری جدید، باید تمرکز اصلی را بر رفع موانع واحدهای موجود بگذاریم و اگر بتوانیم مشکلات واحدهایی که زیر ظرفیت کار می‌کنند را حل کنیم، تأثیر آن بر بهره‌وری و اشتغال بسیار سریع‌تر از راه‌اندازی واحدهای جدید خواهد بود.
رحمانی با بیان اینکه در هر جلسه کارگروه تسهیل، چندین واحد راکد یا کم‌ظرفیت بررسی شود، خطاب به مدیرکل سازمان صمت گفت در هر جلسه کارگروه تسهیل، سازمان صمت می‌تواند ۱۲ واحد صنعتی که کمتر از سه یا شش ماه فعالیت دارند را در اولویت قرار دهند تا با برنامه‌ریزی دقیق، زمینه فعال‌سازی آنها فراهم شود.
استاندار با بیان اینکه، این رویکرد باید در تمام بخش‌ها از جمله صنعت، گردشگری، معدن و کشاورزی اجرایی شود، افزود: ما تنها ۰.۲ درصد واحدهای صنعتی با بیش از ۱۰ نفر نیروی کار را داریم، اگر همین واحدها هم نتوانند با ظرفیت کامل کار کنند، شکاف اقتصادی استان ادامه خواهد یافت.
رحمانی با تاکید بر لزوم تسریع در تصمیم‌گیری‌ها تصریح کرد: جلسات کارگروه باید به صورت هفتگی برگزار شود تا برنامه‌های اجرایی دستگاه‌ها به سرعت بررسی و مشکلات واحدهای تولیدی در کمترین زمان ممکن رفع شود.
استاندار با اشاره به اینکه، سازمان صمت تا پایان سال باید شرایط را برای بازگشت ۲۶ واحد صنعتی راکد و نیمه‎تمام فراهم کند، عنوان کرد: ۸۴ واحد راکد در استان شناسایی شدند که برای امسال بازگشت ۲۶ واحد هدف‌گذاری شده است.
رحمانی ابراز داشت: باید هر ماه سه واحد تولیدی به چرخه تولید بازگردد، لذا اگر فرصت را از دست بدهیم، حل مشکلات واحدهای راکد سخت‌تر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه، کار ۹۹ درصد مصوبات کارگروه تسهیل به خوبی انجام گرفته است، گفت: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی موظف به رفع مشکلات واحدهای تولیدی هستند.
استاندار تاکید کرد: نظام بانکی وظیفه تأمین منابع را دارند و اگر حمایت نکنند منجر به رکود، توقف و تعطیلی واحد می‌شود لذا در انجام مصوبات کارگروه تسهیل با مانع مواجه شدند به ما مراجعه کنند تا از آنها حمایت کنیم.
رحمانی با تأکید بر اهمیت حمایت از تولیدکنندگان، اظهار داشت: ماموریت اصلی ما در این کارگروه، حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و اشتغال است، اگر بانک‌ها یا دستگاه‌های خدمات‌رسان با محدودیت‌هایی یا کمبود منابع مواجه هستند تا پیگیر آن باشیم.
استاندار تصریح کرد: باید با خلاقیت و تعامل، راه‌حل‌های جدیدی مانند ارتباط با صندوق توسعه ملی یا سایر نهادهای مالی پیدا کنیم و کمبود منابع نباید بهانه‌ای برای توقف حمایت از تولیدکنندگان باشد.
تمام//

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید