پنجشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-06-04
کد خبر: 80215 |
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۵:۲۲ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

کاشت نهال به نام رهبر شهید در مرکز فرهنگی هنری باشت؛ ادامه مسیر رهبری در روز درخت کاری   در ادامه مسیر امام خامنه‌ای، رهبر عزیز، اعضای مرکز فرهنگی هنری باشت به همراه مربیان و نمازگزاران، در روز درختکاری با کاشت نهال، گامی گرامی در جهت حفظ محیط زیست و احیای ارزش‌های اسلامی برداشتند. به […]

کاشت نهال به نام رهبر شهید در مرکز فرهنگی هنری باشت؛ ادامه مسیر رهبری در روز درخت کاری

 

در ادامه مسیر امام خامنه‌ای، رهبر عزیز، اعضای مرکز فرهنگی هنری باشت به همراه مربیان و نمازگزاران، در روز درختکاری با کاشت نهال، گامی گرامی در جهت حفظ محیط زیست و احیای ارزش‌های اسلامی برداشتند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، مرکز فرهنگی هنری باشت در ادامه مسیر رهبر شهید، با برگزاری مراسم کاشت نهال، یک فعالیت مهم اجتماعی-فرهنگی را در روز درختکاری، به نام و به نیابت امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (رحمت‌الله علیه)، به انجام رساند.

این مراسم پس از برگزاری نماز جماعت و ختم جزء قرآن، با حضور اعضای پسر کانون، مربیان مرکز، امام جماعت حسینیه و نمازگزاران، به بهترین شکل اجرا شد.

همان‌طور که هر ساله رهبر معظم انقلاب، روز درخت کاری را به عنوان یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های اجتماعی و محیط زیستی مطرح می‌کردند، این بار نیز مرکز فرهنگی هنری باشت با اقدامات عملی، این مهم را به خوبی به تصویر کشید.

کاشت نهال در این مراسم نه تنها یک اقدام محیط زیستی بود، بلکه یک نماد از وحدت، همبستگی و ادامه مسیر رهبری نیز محسوب می‌شود. این فعالیت در کنار آموزش‌های فرهنگی و اسلامی، فرصتی بزرگ برای آگاهی‌بخشی به جوانان و نوجوانان در مورد حفظ محیط زیست و ارزش‌های اسلامی فراهم کرد.

سمیه کمایی، مربی مسئول مرکز فرهنگی هنری باشت در این خصوص گفت: کاشت نهال یک فعالیت محیط زیستی نیست، بلکه یک پیام اسلامی و اخلاقی است که ما را به حفظ زمین و انسان‌ها یادآوری می‌کند. این مراسم یک فرصت بزرگ برای آموزش ارزش‌های اسلامی به جوانان و نوجوانان است.

این مراسم یک نمونه زنده از همراهی مردمی با مسیر رهبری و اسلام است و نشان‌دهنده تلاش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برای ایجاد فضایی مثبت و مفید در جامعه است.

مرکز فرهنگی هنری باشت همواره در جهت ارتقای فرهنگ عمومی و اسلامی، فعالیت‌های متنوعی را اجرا می‌کند و این مراسم نیز یکی دیگر از اقدامات موفق این مرکز بود.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید