۴۰ هزار تن محصول کشاورزی در باشت برداشت شد. رئیس جهاد کشاورزی باشت ۹ هزار تن گندم مازاد بر نیاز مصرف کشاورزان و دو هزار تن گندم بذری تاکنون خبر داد. رئیس جهاد کشاورزی باشت گفت: ۴۰ هزار تن انواع محصول کشاورزی شامل خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، کاهو و هندوانه در این شهرستان برداشت شده […]
۴۰ هزار تن محصول کشاورزی در باشت برداشت شد.
رئیس جهاد کشاورزی باشت ۹ هزار تن گندم مازاد بر نیاز مصرف کشاورزان و دو هزار تن گندم بذری تاکنون خبر داد.
رئیس جهاد کشاورزی باشت گفت: ۴۰ هزار تن انواع محصول کشاورزی شامل خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، کاهو و هندوانه در این شهرستان برداشت شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ؛ جواد شمشیری گفت این میزان محصول در بیش از ۷۰۰ هکتار از مزارع باشت تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.
وی بیان کرد: محصولات تولید شده در این شهرستان افزون برمصرف داخلی استان به استانهای اصفهان، تهران، اراک، قم، کردستان، آذربایجانهای غربی وشرقی، البرز، مازندران و کشورهای حوزه خلیخ فارس صادر می شود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی باشت همچنین از خرید تضمینی ۹هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان این شهرستان خبر داد.
شمشیری تاکید کرد: این میزان محصول به نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی ۲ هزار و ۵۰۰، دوروم ۲ هزار و ۶۰۰ از کشاورزان خریداری شده است.
وی بیان کرد: پاییز پارسال هفت هزار و ۱۰۰ هکتار از مزارع باشت زیر کشت گندم رفته بود.
رئیس جهاد کشاورزی باشت عنوان کرد: سطح زیر کشت گندم آبی در این شهرستان ۲ هزار هکتار است که از هر هکتار ۳.۵ تن محصول برداشت می شود.
شمشیری ادامه داد: سطح زیر کشت گندم دیم باشت نیز پنج هزار و ۱۰۰ هکتار است که از هر هکتار یک تن محصول دریافت می شود.
۲۲ هزار و ۲۰۰ هکتار زمین کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که از این میزان ۱۲ هزار و ۷۰۰ هکتار قابل کشت است.
تعداد بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان باشت پنج هزار نفر است که این تعداد بهره بردار در زمینه باغداری، زراعت، زنبورداری و دامداری فعالیت میکنند.