پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-10
کد خبر: 74617 |
تاریخ انتشار : ۱۹ تیر ۱۴۰۴ - ۹:۱۴ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

بحران بی‌آبی در باشت روستاهای شهرستان باشت در کهگیلویه و بویراحمد با بحران کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌کنند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت،  بهنام برازنده فرماندار شهرستان به همراه مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد، مدیر اب و فاضلاب شهرستان از برخی از روستاهای بخش مرکزی بازدید کردند روستاهای شهرستان باشت […]

بحران بی‌آبی در باشت

روستاهای شهرستان باشت در کهگیلویه و بویراحمد با بحران کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت،  بهنام برازنده فرماندار شهرستان به همراه مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد، مدیر اب و فاضلاب شهرستان از برخی از روستاهای بخش مرکزی بازدید کردند روستاهای شهرستان باشت در کهگیلویه و بویراحمد با بحران کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌کنند، در حالی که مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد از کاهش ۵۰ درصدی بارندگی‌ها و عدم تخصیص اعتبارات وعده داده شده برای پروژه‌های حیاتی خبر می‌دهد، امیدها به یافتن منابع آبی جایگزین و همکاری مردم محلی گره خورده است.

در پی افزایش نگرانی‌ها درباره وضعیت تامین آب شرب روستاهای شهرستان باشت، رضا رضایی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد، به تشریح ابعاد مختلف این بحران و تلاش‌های صورت گرفته برای مقابله با آن پرداخت. این توضیحات در واکنش به انتقادات مطرح شده از سوی نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.

رضایی با تاکید بر رویکرد شفاف‌سازی دولت در ارائه اطلاعات به مردم، گفت: استانداری کهگیلویه و بویراحمد تمامی انتقادات و ابهامات مطرح شده در خصوص مسائل مربوط به آب را با دیدگاه کمک به دولت ارزیابی می‌کند و خود را موظف به پاسخگویی می‌داند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان باشت از مناطق دارای تنش آبی بالا در استان است، تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته، اقدامات موثری برای تامین و توزیع پایدار آب در این منطقه صورت نگرفته است. علاوه بر این، سال آبی جاری با کاهش ۵۰ درصدی نزولات جوی، شرایط را نسبت به سال‌های قبل دشوارتر کرده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اجرا گفت: مطالعات مربوط به اجرای خط انتقال آب از چاه‌های چالموره به باشت به صورت اضطراری انجام و تاییدیه نهایی از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اخذ شده است.

رضایی ادامه داد: پیمانکار این پروژه نیز انتخاب شده و قرار بود با اعتبار وعده داده شده در جلسه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در منطقه تلچگاه باشت، لوله‌های مورد نیاز خریداری شود،  اما متاسفانه به دلیل تجاوز رژیم صهیونیستی و مشکلات متعاقب آن، تخصیص اعتبار نهایی نشده و شرکت تامین‌کننده لوله‌ها نیز تحویل بار را تا زمان دریافت وجه به تعویق انداخته است.

وی همچنین از انجام پتانسیل‌سنجی چاه‌های موجود در شهرستان و خرید تعدادی الکتروپمپ جدید خبر داد و افزود: در صورت اطمینان از عدم تاثیر منفی بر سطح منابع آبی، الکتروپمپ‌های جدید تا پایان تیر ماه جایگزین نمونه‌های قدیمی خواهند شد.

رضایی در پایان، از مطالعه و بررسی راهکارهای جایگزین برای تامین آب پایدار در منطقه خبر داد و گفت: یکی از این راهکارها، تامین آب از حاشیه رودخانه شاه بهرام برای مناطق شادگان و شاه بهرام است. انتظار می‌رود که مردم این مناطق نیز با همکاری خود، زمینه رفع مشکلات و معارضات احتمالی را فراهم کنند.

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید