جمعه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | 2026-06-05
کد خبر: 70000 |
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵ | ارسال توسط :
۰
10
ارسال به دوستان
پ

مسئولان باشتی پای حرف مردم روستای شوش علیا نشستند+تصاویر   فرماندار باشت، بخشدار و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی با حضور در یکی از روستای شوش علیا بخش بوستان این شهرستان از نزدیک و بی واسطه به بررسی مشکلات مردم منطقه پرداختند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ،به منظور بررسی و مرتفع […]

مسئولان باشتی پای حرف مردم روستای شوش علیا نشستند+تصاویر

 

فرماندار باشت، بخشدار و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی با حضور در یکی از روستای شوش علیا بخش بوستان این شهرستان از نزدیک و بی واسطه به بررسی مشکلات مردم منطقه پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ،به منظور بررسی و مرتفع کردن مشکلات مردم روستای شوش علیا از توابع بخش بوستان شهرستان باشت فرماندار شهرستان، بخشدار و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی با حضور در این روستا و برپایی میز خدمت از نزدیک و بی واسطه به بررسی مشکلات مردم منطقه پرداختند.

فرماندار و بخشدار بوستان به همراه دستگاه های خدمات رسان شورای اداری شهرستان چرام در ابتدا از معابر روستا بازدید و سپس از وضعیت کانال آب کشاورزی روستا و مخزن ذخیره آب روستا بازدید داشتند.

 

مشکل دیگری که اهالی گلایه داشتند در رابطه با مشکلات روشنایی معابر و فرسوده بودن تعدادی از پایه های چوبی برق موجود در روستا بود.

 

با توجه به اینکه شغل اصلی اهالی روستا شالیکاری و کشاورزی است یکی دیگر از مشکلات اهالی نیاز به احداث حدود یک کیلومتر کانال بتنی به منظور هدایت آب تا مزارع بود.

رضا اکبری بخشدار بوستان در این بازدید گفت: این برنامه در راستای طرح روستا گردشی و رسیدگی به مشکلات روستاهای بخش بوستان و همچنین ملاقات چهره به چهره مردم با مسئولان دستگاه های خدمات رسان شهرستان انجام شده است.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید