جمعه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-06-05
کد خبر: 63520 |
تاریخ انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴ | ارسال توسط :
۰
2
ارسال به دوستان
پ

گزارشی از پل نیمدور به روایت سیدناصر حسینی‌پور: به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ،روستای نیمدور که به سرزمین سنگ‌ها و چشمه‌ها معروف است، امام زادگان ابراهیم (ع) و بی بی خاتون (ع) را در جوار خود دارد. اجرای این پل بر روی رودخانه شاه بهرام توسعه و رونق اقتصادی و توسعه و فعال […]

گزارشی از پل نیمدور به روایت سیدناصر حسینی‌پور:

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ،روستای نیمدور که به سرزمین سنگ‌ها و چشمه‌ها معروف است، امام زادگان ابراهیم (ع) و بی بی خاتون (ع) را در جوار خود دارد. اجرای این پل بر روی رودخانه شاه بهرام توسعه و رونق اقتصادی و توسعه و فعال نمودن ظرفیت های گردشگری و کشاورزی و توسعه و احیاء باغات این منطقه را بدنبال دارد.
از اولین روز ورودم به مجلس مردم نجیب و کم توقع نیمدور مهم ترین درخواست شان تکمیل پل نیمدور بود و من نیز قول دادم این پل در دوران ما به اتمام برسد. و امروز در حالی برای سومین بار به بازدید این پروژه رفتم که این پل، تمام شده و تقدیم مردم عزیز این روستا می گردد.
مشخصات فنی این پل، طول ۵۰ متر، عرض ۵ متر، ارتفاع ۱۷ تا ۲۰ متر که ۶ متر زیر کف رودخانه قرار دارد، و ۴۰ متر دهانه پل و ۸۰ تن وزن.
قرارداد اولیه در سال ۱۳۹۳ به مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان منعقد گردید. قرداد دوم نیر در سال ۱۳۹۸ به مبلغ ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان که در سال ۱۴۰۲ با محاسبه تعدیل به مبلغ ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و احتساب ۲۵ درصد ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون، جمعاً ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، که فقط ۱۸۰ میلیون تومان آن در دولت قبل پرداخت شد و معوقه و طلب کاری پیمانکار به دولت و مجلس انقلابی رسید.
از این مبلغ ۱ میلیارد از مسئولیت اجتماعی نفت در اختیار نماینده، ۱ میلیارد از بودجه در اختیار نماینده، ۵۰۰ میلیون تومان از محل تملک دارایی‌، و باقیمانده از محل بودجه سفر اول و متمم سفر برای این پروژه تخصیص داده شد.
برای ۲۵۰ هکتار اراضی کشاورزی منطقه نیمدور مجوز تخصیص آب از رودخانه شاه بهرام صادر گردید. مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل مسئولیت اجتماعی سوم برای احداث ایستگاه پمپاژ و خط انتقال و برق پیشنهاد و مصوب گردیده است و از محل سفر دوم رئیس جمهور نیز اعتباری برای این امر در نظر گرفته شده است.
من البته قبلا مصاحبه منتخب محترم فعلی مردم گچساران و باشت را در سایت خبری خواندم که در ارتباط با این پل گفته بودند: … یقین دارم دیگه ساخته نمیشه… ما با این نوع ادبیات و جریان رسانه ای همسو که همواره همان خط یأس و ناامیدی را ترویج می‌نمود، فراوان مواجه بودیم، که جا دارد بابت این همه پمپاژ یأس و ناامیدی و القاء تفکر “ما‌ نمی‌توانیم”، به جامعه، از مردم عذرخواهی کنند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید