جمعه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-06-05
کد خبر: 59596 |
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۹ | ارسال توسط :
۰
8
ارسال به دوستان
پ

  رزمایش تاکتیکی و تمرینات گردان امام جعفرصادق ( ع) ثیپ ۴۸ فتح شهرستان باشت+ تصاویر بسیجیان گردان ۴۸۴ تیپ ۴۸ فتح باشت با هدف نشان دادن میزان آمادگی خود رزمایش حفظ انسجام را انجام دادند. به گزارش پایگاه خبری صدای باشت، بسیجیان گردان ۴۸۴ تیپ ۴۸ فتح باشت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی […]

 

رزمایش تاکتیکی و تمرینات گردان امام جعفرصادق ( ع) ثیپ ۴۸ فتح شهرستان باشت+ تصاویر

بسیجیان گردان ۴۸۴ تیپ ۴۸ فتح باشت با هدف نشان دادن میزان آمادگی خود رزمایش حفظ انسجام را انجام دادند.

به گزارش پایگاه خبری صدای باشت، بسیجیان گردان ۴۸۴ تیپ ۴۸ فتح باشت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی رزمایش حفظ انسجام را برگزار کردند.

جانشین فرمانده تیپ ۴۸ فتح این استان گفت: تمرینات تاکتیکی گردان‌ امام جعفرصادق (ع) ۴۸۴ باشت تیپ ۴۸ فتح برگزار شد.

سرهنگ پاسدار امین قلی‌پور افزود: بسیجیان شرکت کننده در این رزمایش در تمرینات تاکتیکی، دفاعی و تهاجمی از جمله ستون کشی، کمین و ضد کمین، عملیات حمله به هدف شرکت کردند.

این رزمایش با حضور جانشین و بازرسان ویژه تیپ ۴۸ فتح استان برگزارشد و شرکت کنندگان ضمن اعلام آمادگی ۱۰۰درصدی برای نبرد با دشمنان، با امام راحل، شهدا و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق کردند.

قلی پور ابراز داشت:در این رزمایش گردان امام جعفرصادق علیه السلام ۴۸۴ تیپ ۴۷فتح حضور فعال داشتند.

وی هدف از این رزمایش را ارتقاء سطح آمادگی رزمی بسیجیان، میثاق با منویات رهبر معظم انقلاب و ایجاد نشاط بین بسیجیان عنوان کرد و ادامه داد: بسیجیان در این رزمایش ضمن یادگیری روش‌های نوین دفاعی، رعایت اصول ۹ گانه پدافند غیر عامل را نیز فرا گرفتند

رزمایش گردان ۴۸۴ امام جعفرصادق (ع) تیپ ۴۸ فتح شهرستان باشت

سرگرد پاسدار جواد دهراب پور مدیر روابط عمومی و تبلیغات تیپ ۴۸ فتح استان گفت: ، رزمایش گردان ۴۸۴ امام حسین(ع) تیپ ۴۸ فتح در شهرستان باشت با حضور برخی از مسئولین استانی و شهرستانی و بسیجیان با اجرای برنامه‌های مختلف نظامی، فرهنگی، عقیدتی، امداد رسانی و درمانی، یادگیری روش‌های نوین دفاعی، رعایت اصول آفند و پدافند در پادگان عمومی قدس گچساران برگزار شد.

سروان پاسدارخدابخش احساس سرشت فرمانده گردان ۴۸۴ امام جعفرصادق (ع) باشت هم گفت: این رزمایش بابرنامه فراخوانی، حفظ انسجام سازماندهی وآموزش بسیجیان علیه اهداف فرضی ودشمن با رمز یا فاطمه زهرا (س) به مدت یک روز به صورت تئوری و عملی و با حضور بیش از ۱۴۰ نفر از بسیجیان سازمان یافته، باهدف حفظ آمادگی نیرو‌ها وبالابردن توان رزمی با استفاده ازسلاح‌های سبک و نیمه سنگین برگزار شد.

فرمانده گردان ۴۸۴ امام جعفرصادق (ع) تیپ ۴۸ شهرستان باشت با اشاره به اهداف برگزاری این برنامه تمرینی گفت: این برنامه به‌منظور حفظ و انسجام بسیجیان گردان و در راستای برگزاری برنامه‌های مدون گردان برگزار شد و شرکت‌کنندگان نحوه صحیح دست گرفتن سلاح برای تیراندازی درازکش، ایستاده و نیم‌خیز را فرا گرفتند.

احساس سرشت افزود: این جلسه تمرینی تیراندازی با حضور ۱۴۰ نفر از اعضای گردان ‌که اکثراً جوانان علاقمند و مشتاق بودند، با همکاری ثیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

فرمانده گردان ۴۸۴ امام جعفرصادق ( ع) تیپ ۴۸ فتح تصریح کرد: این برنامه‌ها در راستای برگزاری رزمایش گردانی و در جهت آماده‌سازی نیروها برای زمان ضرورت انجام می‌شود.

انتهای پیام/

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید