یکشنبه, ۱۲ مهر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | 2026-10-04
کد خبر: 83299 |
تاریخ انتشار : ۱۸ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۳ | ارسال توسط :
۰
♥1
ارسال به دوستان
پ

بانوان کانون مکتب‌الزهرا(س) یاسوج به شرکت‌کنندگان در تشییع «قائد شهید» خدمت‌رسانی می‌کنند   مدیر کانون فرهنگی و هنری مکتب‌الزهرا(س) مسجد حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) سرابتاوه یاسوج از استقرار موکب فرهنگی و هنری این کانون در مشهد مقدس خبر داد و گفت: جمعی از بانوان خادم این کانون از ۱۲ تا ۲۰ تیرماه با اجرای برنامه‌های فرهنگی و […]

بانوان کانون مکتب‌الزهرا(س) یاسوج به شرکت‌کنندگان در تشییع «قائد شهید» خدمت‌رسانی می‌کنند

 

مدیر کانون فرهنگی و هنری مکتب‌الزهرا(س) مسجد حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) سرابتاوه یاسوج از استقرار موکب فرهنگی و هنری این کانون در مشهد مقدس خبر داد و گفت: جمعی از بانوان خادم این کانون از ۱۲ تا ۲۰ تیرماه با اجرای برنامه‌های فرهنگی و خدماتی، به زائران و شرکت‌کنندگان در آیین تشییع «قائد شهید» خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت «ستاره اعتمادفر» در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران به حضور بانوان استان کهگیلویه و بویراحمد در عرصه خدمت‌رسانی مردمی در مشهد مقدس اشاره و اظهار کرد: موکب فرهنگی و هنری مکتب‌الزهرا(س) با مشارکت جمعی از خواهران فعال مسجدی و اعضای کانون، همزمان با برگزاری آیین تشییع «قائد شهید» در مشهد مقدس برپا شده است.

وی گفت: این موکب از ۱۲ تا ۲۰ تیرماه با هدف خدمت به زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم معنوی و تاریخی، برنامه‌های متنوعی را در حوزه پذیرایی و فعالیت‌های فرهنگی اجرا می‌کند.

مدیر کانون فرهنگی و هنری مکتب‌الزهرا(س) مسجد حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) سرآبتاوه یاسوج با بیان اینکه بانوان مسجدی استان همواره در صحنه‌های دینی و اجتماعی حضوری فعال و اثرگذار داشته‌اند، ادامه داد: پخت نان محلی، پذیرایی از زائران، توزیع بسته‌های فرهنگی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و معرفتی از جمله خدماتی است که توسط خواهران عضو کانون در این موکب ارائه می‌شود.

اعتمادفر خدمت‌رسانی به زائران را افتخاری بزرگ برای بانوان مسجدی استان دانست و افزود: حضور در این عرصه، جلوه‌ای از فرهنگ ایثار، همدلی و مشارکت اجتماعی بانوان متعهد و انقلابی است که با روحیه جهادی و مردمی در کنار دیگر خادمان، برای تکریم زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم تلاش می‌کنند.

مدیر کانون فرهنگی و هنری مکتب‌الزهرا(س) مسجد حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) سرابتاوه یاسوج گفت: برپایی این موکب، علاوه بر ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری بانوان مسجدی کهگیلویه و بویراحمد و نمایش نقش‌آفرینی آنان در فعالیت‌های اجتماعی و دینی است.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید