پنجشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-06-04
کد خبر: 82403 |
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۹ | ارسال توسط :
۰
1
ارسال به دوستان
پ

توپ پر تاجگردون علیه رحمانی و پارسایی انتقاد شدید غلامرضا تاج‌گردون از بلاتکلیفی اعتبار ۱۲۰ میلیاردی ورزشگاه گچساران عملکرد استاندار و سرپرست ورزش و جوانان را به چالش کشید. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، انگار قرار نیست حواشی ورزش کهگیلویه و بویراحمد تمام شود. هنوز ۲۴ ساعت از استوری دیشب غلامرضا تاج‌گردون و […]

توپ پر تاجگردون علیه رحمانی و پارسایی

انتقاد شدید غلامرضا تاج‌گردون از بلاتکلیفی اعتبار ۱۲۰ میلیاردی ورزشگاه گچساران عملکرد استاندار و سرپرست ورزش و جوانان را به چالش کشید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، انگار قرار نیست حواشی ورزش کهگیلویه و بویراحمد تمام شود. هنوز ۲۴ ساعت از استوری دیشب غلامرضا تاج‌گردون و قفل بسته استخر بانوان گچساران تمام نشده بود که نماینده گچساران و باشت دست به یک افشاگری جدید زد. او این‌بار پای ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار را وسط کشید که به لطف بی‌خیالی مسئولان، نیمی از ارزشش دود شد و هوا رفت!

تاج‌گردون در این استوری تکان‌دهنده با انتشار تصویری از وضعیت داغان ورزشگاه تختی گچساران، رسما به سیم آخر زد و نوشت: «نظارت تعارف ندارد؛ اینجا ورزشگاه تختی گچساران است. حدود یک‌سال پیش مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان برای بهسازی و بازسازی این مجموعه به استان ابلاغ شده است. حداقل ۱۰ الی ۱۵ جلسه و مذاکره با مدیرکل محترم تربیت بدنی داشتم. ۵ الی ۶ بار مذاکره و صحبت با معاون محترم عمرانی استاندار و ۳ الی ۴ بار هم با استاندار محترم مذاکره داشتم.»

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه استوری خود با اشاره به آب رفتن این بودجه زیر سایه تورم ادامه داد: «اگر تورم یک‌ساله فقط ۵۰ درصد باشه یعنی ارزش این اعتبار که با هزار زحمت حاصل شده نصف شده است. هنوز هم پیمانکار و شروع کار به نتیجه نرسیده است. من دیگه نمی‌دانم با این جماعت مسئولین عزیز چه جوری صحبت کنم!»

تاج‌گردون در پایان استوری خود وضعیت مدیریت استان را با یک ضرب‌المثل لری کنایه‌آمیز توصیف کرد و نوشت: «یک ضرب‌المثل لری داریم، حکایت کُر کدخدا دوور کی‌بنو!» (کنایه شیر تو شیر بودن اوضاع!)

در هر حال باید منتظر ماند و دید استاندار و آقای پارسایی چه دفاعی از خودشان در برابر این ۱۲۰ میلیارد روی هوا مانده و ورزشگاه‌های مخروبه دارند؟

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید