پنجشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-06-04
کد خبر: 81706 |
تاریخ انتشار : ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۶ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

فرماندار باشت: مشکلات برداشت گندم در شهرستان رفع شود   فرماندار باشت گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی کشاورزان، در سال گذشته کمبود ماشین‌آلات برداشت بودکه می طلبد نسبت به رفع کمبود کمباین در سطح شهرستان اقدام شود.   به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت،جلسه ستاد برداشت گندم شهرستان باشت با حضور فرماندار باشت، دادستان […]

فرماندار باشت: مشکلات برداشت گندم در شهرستان رفع شود

 

فرماندار باشت گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی کشاورزان، در سال گذشته کمبود ماشین‌آلات برداشت بودکه می طلبد نسبت به رفع کمبود کمباین در سطح شهرستان اقدام شود.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت،جلسه ستاد برداشت گندم شهرستان باشت با حضور فرماندار باشت، دادستان عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان ،معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان، و معاونت اداره غله و رئیس پخش فرآورده های نفتی گچساران، و سایر دستگاه‌های مرتبط در محل فرمانداری باشت برگزار شد. 

در این نشست، آخرین وضعیت آماده‌سازی مزارع، برنامه‌ریزی ماشین‌آلات برداشت، تأمین سوخت، خرید تضمینی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.

 

بهنام برازنده با اشاره به فصل برداشت محصولات استراتژیک کشاورزی در این شهرستان، تصریح کرد: با توجه به ضرورت تسریع در روند برداشت گندم، نظارت مستقیم بر عملیات برداشت در تمامی بخش‌ها الزامی است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی کشاورزان، در سال گذشته کمبود ماشین‌آلات برداشت بود که می طلبد مدیران مربوطه با رایزنی و بسیج امکانات، نسبت به رفع کمبود کمباین در سطح این شهرستان اقدام فوری انجام دهند تا از هدررفت محصولات جلوگیری شود.

فرماندار باشت در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های ویژه شهرستان باشت در حوزه کشاورزی، گفت: بخش کشاورزی ستون اصلی اقتصاد در استان وشهرستان است و حمایت از کشاورزان باید در اولویت برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

بهنام برازنده افزود: کاشت، داشت و برداشت سالی یکبار صورت می گیرد و ما باید تلاش و پیگیری بکنیم که خرید گندم از کشاورز بدون دغدغه صورت بگیرد و در اسرع وقت پول گندم که دسترنج یکساله یک کشاورز می باشد پرداخت گردد.

فرماندار شهرستان باشت از همه دستگاه های متولی برداشت محصولات کشاورزی خواست تا با همکاری و همدلی دغدغه کشاورزان را در زمان برداشت برطرف نمایندوبه فکر قشر زحمتکش کشاورز باشند و از هیچ کوششی به صورت شبانه روزی کوتاهی نکنند.

 

فرماندار باشت در ادامه با تقدیر از مدیر و کارشناسان جهاد کشاورزی، شهرستان باشت بر لزوم توجه به موضوعاتی همچون نرخ برداشت، حمل‌ونقل گندم، نظارت شبانه‌روزی تأمین سوخت کمباین بر فعالیت‌ها و همکاری دستگاه‌هایی از جمله پلیس راه و راهداری تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی و آمادگی دستگاه‌های بحران در صورت وقوع احتمالی آتش سوزی واطفاق حریق اشاره کرد.

در ابتدای جلسه، سیده فاطمه حسینی مدیر جهاد کشاورزی باشت، ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت برداشت محصولات کشاورزی شهرستان، بر اهمیت پرداخت به‌موقع بهای محصولات، جلوگیری از ریزش نامتعارف و نظارت بر روند خرید محصولات کشاورزی تأکید کرد.

در ادامه مقرر شد دستگاه‌های ذی‌ربط، همکاری لازم را با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان باشت برای برداشت صحیح و به‌موقع محصولات کشاورزی و جلوگیری از اخلال در این روند به عمل آورند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید