سه شنبه, ۱۴ مهر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | 2026-10-06
کد خبر: 71719 |
تاریخ انتشار : ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۸ | ارسال توسط :
۰
♥4
ارسال به دوستان
پ

مسئول ستاد اقامه نماز، دارالقرآن‌ها و امور روحانیون وزارت نفت در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد: اهتمام ویژه صنعت نفت به اقدامات فرهنگی/مدارس دخترانه میدان کار فرهنگی باشد .مسئول ستاد اقامه نماز، دارالقرآن‌ها و امور روحانیون وزارت نفت در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد گفت: صنعت نفت در جنوب از گذشته تاکنون […]

مسئول ستاد اقامه نماز، دارالقرآن‌ها و امور روحانیون وزارت نفت در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد:

اهتمام ویژه صنعت نفت به اقدامات فرهنگی/مدارس دخترانه میدان کار فرهنگی باشد

.مسئول ستاد اقامه نماز، دارالقرآن‌ها و امور روحانیون وزارت نفت در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد گفت: صنعت نفت در جنوب از گذشته تاکنون در تمامی شرکت‌های تابعه نسبت به موضوعات فرهنگی و اجتماعی شهرهای پیرامونی اهتمام ویژه‌ای داشته است

به گزارش پایگاه خبری صدای باشت به نقل از روابط عمومی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، حجت‌الاسلام رضا حیدری در مراسم اختتامیه طرح بزرگ شهر من شهر “نماز که با حضور علی‌اکبر حافظى‌نیا مدیر عامل و جمعی از مدیران این شرکت، حجت‌الاسلام هاشمی‌منش امام جمعه، ایوب مقیمی فرماندار و مرضیه قنواتیان، مدیر آموزش و پرورش و سید فاضل رضایی دبیر ستاد اقامه نماز در گچساران و در سالن شماره ۳ اداره آموزش شرکت نفت و گاز گچساران برگزار شد، اظهار کرد: صنعت نفت در جنوب از گذشته تاکنون در تمامی شرکت‌های تابعه نسبت به موضوعات فرهنگی و اجتماعی شهرهای پیرامونی اهتمام ویژه‌ای داشته است.
وی برگزاری اقدامات فرهنگی را از توفیقات شرکت‌های نفت و گاز عنوان کرد و گفت: صنعت نفت على‌رغم داشتن الزام در انجام وظیفه و رسالت اصلی خود در تولید نفت و گاز به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی نیر نگاه ویژه‌ای دارد.
مسئول ستاد اقامه نماز، دارالقرآن‌ها و امور روحانیون وزارت نفت در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اگر درهای مجموعه فرهنگی صنعت نفت را به روی مردم بازنگه داریم برکات آن در آن منطقه جاری و ساری خواهد شد و ادای دینی خواهد بود.
حیدری ادامه با اشاره به سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و نامگذاری آن به عنوان روز دختر گفت: فاطمه معصومه (س) دختر گرانقدر امام موسی ابن جعفر (ع) است و دارای شخصیتی جلیل القدر است. ایشان در میان امامزادگان خاص بوده و چندین امام (ع) در خصوص شخصیت ایشان سخنانی دارند.
مسئول ستاد اقامه نماز، دارالقرآن‌ها و امور روحانیون وزارت نفت در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جایگاه علمی و متنوى حضرت فاطمه معصومه (ع) جایگاه بزرگی است عنوان کرد: دختران سرمایه های ما هستند. آنها تشکیل دهنده جامعه و فرهنگ جامعه هستند
حیدری افزود، مادران آینده ما دختران امروز هستند و دشمنان ما این موضوع را بهتر از ما متوجه شده‌اند، آنها حرکتی را که از سال ۱۴۰۱ آغاز کرده‌اند از زنان و دختران شروع کردند.
وی تاکید کرد: این موضوع برای کسانی که دغدغه فرهنگی و اجتماعی دارند کفایت می کند که موضوع را جدی تر بگیرند.
حیدری یاد‌آور شد: مدارس دخترانه در مقاطع مختلف دبستان‌، راهنمایی‌ و دبیرستان‌ برای ما و همه تصمیم‌گیرندگان باید میدان کار فرهنگی باشد.
وی خاطرنشان کرد: کار فرهنگی در حوزه دختران و بانوان سرمایه‌گذاری بزرگی است زیرا بانوان کسانی هستند که از دامن آنها مرد به معراج می رود، شهدا و مردان بزرگ توسط آنها پرورش می‌یابد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید