پنجشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-06-04
کد خبر: 68088 |
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸ | ارسال توسط :
۰
3
ارسال به دوستان
پ

سید محمدحسین جزایری موسوی: طرح صنایع پلیمر گچساران تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می رسد   با برنامه‌ریزی انجام شده و حمایت‌های قابل‌ توجه ارکان هلدینگ خلیج‌ فارس به‌ویژه در حوزه تأمین مالی و همچنین اهتمام همکاران این طرح ان‌شاءالله مطابق برنامه‌ریزی مصوب، طرح پلی‌اتیلن سنگین در سه‌ماهه پایانی سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری […]

سید محمدحسین جزایری موسوی:

طرح صنایع پلیمر گچساران تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می رسد

 

با برنامه‌ریزی انجام شده و حمایت‌های قابل‌ توجه ارکان هلدینگ خلیج‌ فارس به‌ویژه در حوزه تأمین مالی و همچنین اهتمام همکاران این طرح ان‌شاءالله مطابق برنامه‌ریزی مصوب، طرح پلی‌اتیلن سنگین در سه‌ماهه پایانی سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری خواهد رسید.

در این مجمع سید محمدحسین جزایری موسوی با ارائه گزارشی از پیشرفت‌های پروژه در سال ۱۴۰۲؛ انتقال قرارداد و شروع به کار پیمانکار EPCC جدید و اخذ پیشرفت قابل‌توجه در پروژه، کسب استانداردهای یکپارچه مدیریت ISO-9001, ISO-18001, ISO-14001 و ISO-31000 به‌عنوان دستاوردی نادر در صنعت پتروشیمی در دوره طرح، کسب تقدیرنامه چهارستاره از دهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی را از مهم‌ترین دستاوردهای این طرح اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت صنایع پلیمر گچساران با اعلام پیشرفت ۳۲.۷۱ کلی پروژه و ۷۷.۵۳ درصدی در بخش مهندسی، عنوان کرد که انعقاد قرارداد تجهیزات پروژه باارزش بالغ بر ۵۵ میلیون یورو معادل ۴۳ درصد ارزش مالی تجهیزات پروژه، انعقاد قرارداد بخش عمده‌ای از تجهیزات اصلی و دیر تحویل پروژه، شروع و ادامه ساخت تجهیزاتی که قرارداد آنها مؤثر شده، ادامه عملیات احداث ساختمان‌ها با زیر بنای مجموع ۲۷ هزار و ۵۲۴ مترمربع، بتن‌ریزی فونداسیون ساختمان‌ها، تجهیزات و سازه‌های عبور خطوط لوله و نصب سازه‌های فلزی از اقدامات مهم این شرکت در سال مالی ۱۴۰۲ بوده است.
وی با بیان اینکه تأمین منابع مالی (ریالی – ارزی)، الزامات و تغییرات دستورالعمل‌ها و بخش‌نامه‌های وزارت صمت و سیستم بانکی و همچنین محدودیت تأمین و انتقال ارز از جدی‌ترین تنگناهای پیشروی این طرح ملی اولویت‌دار است، اظهار داشت: تلاش مجموعه همکاران ما با رایزنی و تعامل با وزارت صمت، نظام بانکی به‌ویژه بانک مرکزی و همچنین استفاده از همراهی و کمک‌های هلدینگ خلیج‌فارس به‌منظور رفع این تنگناها بوده است، به‌گونه‌ای که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال مالی گذشته تأمین مالی از سهام‌دار عمده یعنی گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس ۱۰۴۱ درصد و تأمین مالی از نظام بانکی ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
جزایری موسوی تصریح کرد: به‌شرط تأمین به‌موقع منابع مالی پروژه، ان‌شاءالله شاهد پایان تکمیل مکانیکی در آبان ۱۴۰۴ و راه‌اندازی طرح در سه‌ماهه پایانی سال ۱۴۰۴ خواهیم بود.
وی همچنین در این مجمع به سؤالاتی در خصوص اقدامات انجام شده در تأمین تجهیزات اصلی و دیر تحویل پروژه پاسخ داده و تأکید کرد که تلاش این شرکت استفاده حداکثری از توان ساخت داخل و ارتقای سهم داخلی‌سازی در صنعت پلیمر است.
در ادامه این مجمع گزارش حسابرس قرائت شد و صورت مالی صنایع پلیمر گچساران (مقبول و بدون بند حسابرس) مورد تصویب مجمع قرار گرفت.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید