دیدار رئیس و کارکنان کمیته امداد امام خمینی( ره )شهرستان باشت با فرماندار جدید این شهرستان کار در کمیته امداد در کنار سختی، شیرینی هایی دارد و آن نشاندن لبخند رضایت بر چهره محرومان است، چرا که شنیدن دغدغه ها و مشکلات، و لمس محرومیت کار بسیار با اهمیتی است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی […]
دیدار رئیس و کارکنان کمیته امداد امام خمینی( ره )شهرستان باشت با فرماندار جدید این شهرستان
کار در کمیته امداد در کنار سختی، شیرینی هایی دارد و آن نشاندن لبخند رضایت بر چهره محرومان است، چرا که شنیدن دغدغه ها و مشکلات، و لمس محرومیت کار بسیار با اهمیتی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت امروز شنبه رئیس و کارکنان کمیته امداد امام خمینی (ره)باشت با “نادر گرامی” فرماندار جدید شهرستان باشت، در محل فرمانداری دیدار کردند.
در این دیدار فرماندار باشت گفت: زحمات و خدمات کمیته امداد به عنوان نهادی که رسالت اصلی آن حمایت از قشر مستضعف و نیازمند است بر کسی پوشیده نیست چرا که دلیل اصلی تاسیس این نهاد نیز همین است.
گرامی با بیان اینکه یکی از آرمان های اصلی انقلاب اسلامی رسیدگی به اقشار محروم و مستضعف جامعه است، ادامه داد: کمیته امداد در این راستا رسالت مهمی دارد که البته این نهاد گام های بلندی را برداشته و در طول چند سال گذشته اقدامات آن ها نمود بهتری داشته است.
فرماندار شهرستان باشت افزود: توانمند سازی جامعه هدف کمیته امداد باید در دستور کار کمیته امداد باشد تا ظرفیت مددجویان برای اقتصاد مولد کشور کمک گرفت.
گرامی گفت: یکی دیگر از دغدغه های دستگاه های اجرایی، مقابله و کاهش روند رو به رشد آسیب های اجتماعی است؛ لذا هر دستگاه به فراخور توان و جامعه هدف باید برنامه ریزی و فعالیت کند.
در ادامه سید عبدالحمید ولی پور رئیس کمیته امداد شهرستان باشت ضمن تبریک به همکار امدادگر و انتصاب مهندس گرامی به عنوان فرماندار جدید شهرستان باشت در این مسولیت جدید آرزوی موفقیت نمود و گفت آماده همکاری با فرماندار جدید شهرستان باشت. هستیم در پایان از خدمات چندین ساله حاج نادر گرامی در کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان باشت توسط رئیس کمیته امداد لوح تقدیر اهدای گردید.

