سه شنبه, ۱۴ مهر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-10-06
کد خبر: 26451 |
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۹ | ارسال توسط :
۰
♥3
ارسال به دوستان
پ

تجلیل از پرستاران باشت در سالروز میلاد حضرت زینب (س) روز پرستار به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت؛ امام جمعه و فرماندار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ، امام جمعه موقت- شهردار با تبریک روز پرستار و سالروز ولادت حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) از پرستاران بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهیدا باشت تجلیل کردند. نادر […]

تجلیل از پرستاران باشت در سالروز میلاد حضرت زینب (س) روز پرستار

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت؛ امام جمعه و فرماندار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ، امام جمعه موقت- شهردار با تبریک روز پرستار و سالروز ولادت حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) از پرستاران بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهیدا باشت تجلیل کردند.

نادر گرامی فرماندار شهرستان باشت هم از پرستاران شاغل در این بیمارستان تجلیل کرد و افزود: رشته پرستاری حرفه ای مقدس است و مخاطب آن انسان هایی هستند که نیاز به کمک دارند.

گرامی اضافه کرد: رشته پرستاری جایگاه و اهمیت بالایی در سلامت بیماران دارد و باید قدردان زحمات و تلاش های پرستاران باشیم.

فرماندار شهرستان باشت با تاکید بر اهمیت شغل پرستاری در جامعه گفت: پرستاران در شغلی سخت و طاقت فرسا مشغول به خدمت رسانی برای افراد جامعه هستند و با این وجود، همواره مرهمی بر دردهای بیماران بوده اند.

گرامی تصریح کرد: حضرت زینب (صلی الله علیه و آله و سلم) رسالت مهم نگهداری و تبلیغ از نهضت حسینی را به خوبی انجام داد و در کنار آن پرستاری از امام زین العابدین (علیه السلام) و فرزندان و خاندان امام حسین (ع) را به خوبی به انجام رساند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان باشت گفت: حضرت زینب (س) اسوه صبر و بردباری و مقاومت است و با استقامت خود در جریان حادثه کربلا در جهان درخشید.

سرگرد پاسدار محسن غلامشاهی افزود: پرستاران باید بر خود ببالند که روز میلاد حضرت زینب (س) به عنوان روز پرستار نامگذاری شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین امید گنجه ای عنوان کرد: حضرت زینب(س)پس از حادثه کربلا فرمودند من جز زیبایی چیزی ندیدم، چرا که اباعبدالله الحسین(ع) برای تحقق حقایق الهی قیام کردند و در این مسیر مقدس پیروز بودند. حوادث روزی به پایان می‌رسند اما آن چیزی که می‌ماند و زیبایی دارد، حقایق الهی است که جلوه بسیار اعلای آن را در کربلا مشاهده کردیم.

 

وی ادامه داد: خاستگاه پرستاری در جامعه دینی با آنچه که در جوامع غربی دیده می‌شود، بسیار متفاوت‌تر و برخوردار از فرهنگ غنی و استحکامات معنوی است و این مهم جامعه پرستاری ما را ممتاز و نمونه کرده است.

امام جمعه باشت تصریح کرد: امروز قدری از اهمیت جامعه پرستاری برای مردم نمایان شد و مردم دریافتند که حضور پرستاران تا چه میزان برای سلامت جامعه حائز اهمیت است.

گنجه ای اظهار کرد: مردم ما در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، فتنه‌ها و دفاع از حرم سربلند بیرون آمدند و امروز نیز در دفاع از سلامت باید کاری کنیم که آیندگان با مطالعه افتخار آفرینی‌های شما عزیزان، احساس غرور کنند.

امام جمعه باشت عنوان کرد: پرستاران علاوه بر رسالت‌های درمانی، رسالت‌های ایمانی و دینی نیز برعهده دارند که روحیه دادن به بیماران یکی از مصادیق آن است و این رسالت نیز برگرفته از فرهنگ زینب کبری(س) که در کربلا برعهده داشتند، می‌باشد.

انتهای پیام /

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید