دوومیدانی کار کهگیلویه و بویراحمد در بازیهای پارا آسیایی دوم شد. رییس هیأت نابینایان و کم بینایان کهگیلویه و بویراحمد گفت: حمیدرضا پیاره ورزشکار کم بینای این استان در ماده پرتاب وزنه رشته دوومیدانی بازی های پارا آسیایی جوانان ۲۰۲۱ عنوان دوم و نشان نقره را تصاحب کرد. به گزارش صدای باشت اسماعیل عباسی اظهار […]
دوومیدانی کار کهگیلویه و بویراحمد در بازیهای پارا آسیایی دوم شد.
رییس هیأت نابینایان و کم بینایان کهگیلویه و بویراحمد گفت: حمیدرضا پیاره ورزشکار کم بینای این استان در ماده پرتاب وزنه رشته دوومیدانی بازی های پارا آسیایی جوانان ۲۰۲۱ عنوان دوم و نشان نقره را تصاحب کرد.
به گزارش صدای باشت اسماعیل عباسی اظهار داشت: چهارمین دوره بازی های پارا آسیایی جوانان ۲۰۲۱ هم اینک در کشور بحرین در حال برگزاری است.
وی افزود: این دوره از رقابت ها به مدت پنج روز و از ۱۱ تا ۱۵ آذرماه ۱۴۰۰ برگزار می شود و ۸۰۰ ورزشکار معلول مرد و زن از قاره آسیا نیز در آن حضور داشته و در ۹ رشته به مصاف یکدیگر می روند.
رییس هیأت نابینایان و کم بینایان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: حمیدرضا پیاره عضو تیم دوومیدانی کم بینایان مردان رده سنی جوانان این استان است.
عباسی عنوان کرد: پیاره در ماده پرتاب وزنه کلاس ب ۳ این دوره از رقابت ها با پرتابی به طول هشت متر و ۹۹ سانتیمتر موفق به تصاحب مقام دوم و نشان نقره شد.
وی ابراز داشت: کسب مقام دوم و نشان نقره این دوره از رقابت ها از سوی حمیدرضا پیاره یک موفقیت و افتخار مهم برای ورزش کشور و کهگیلویه و بویراحمد است.
تعداد ورزشکاران ساماندهی شده مرد و زن کهگیلویه و بویراحمد در رشته های مختلف بیش از ۵۰ هزار نفر است.