یکشنبه, ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-06-15
کد خبر: 73753 |
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۵:۴۳ | ارسال توسط :
۰
1
ارسال به دوستان
پ

استاندار در دیدار با نماینده ولی‌فقیه: پاسخ قاطع ایران به اسرائیل غاصب قدرت بازدارندگی کشور را نشان داد استاندار کهگیلویه و بویراحمد با نماینده ولی‌فقیه در این استان دیدار و عید امامت و ولایت را تبریک گفت. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، یدالله رحمانی به مناسبت عید غدیرخم با آیت‌الله سید نصیر حسینی […]

استاندار در دیدار با نماینده ولی‌فقیه:
پاسخ قاطع ایران به اسرائیل غاصب قدرت بازدارندگی کشور را نشان داد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با نماینده ولی‌فقیه در این استان دیدار و عید امامت و ولایت را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، یدالله رحمانی به مناسبت عید غدیرخم با آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی‌فقیه در استان دیدار و عید امامت و ولایت را تبریک گفت.

استاندار در این دیدار بر اهمیت این عید بزرگ اسلامی و جایگاه امامت و ولایت تأکید کرد و گفت: غدیر نقطه عطفی در تاریخ اسلام است که باید همواره به آن توجه ویژه داشت.

استاندار به تجاوز رژیم غاصب و جعلی اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی اشاره کرد و
با تسلیت به خانواده‌ شهدا افزود: بار اول نیست که دشمن چنین دسیسه ای علیه جمهوری اسلامی ایران راه انداخته است در طول چهل و هفت سال عمر انقلاب همواره شاهد توطئه‌های دشمن برای ضربه به جمهوری اسلامی بودیم اما با درایت امامین انقلاب و همراهی مردم گردنه‌های سخت را پشت سر گذاشتیم.

وی بیان کرد: حادثه اخیر را هم با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و مقاومت ملت ایران به سلامت عبور خواهیم کرد و توطئه دشمنان به خودشان بازخواهد گشت.

رحمانی با محکومیت این حمله، گفت: رژیم اشغالگر قدس با این حرکت ناجوانمردانه بار دیگر جنایتکار بودن خود را به جهانیان ثابت کرد، اما پاسخ قاطع و خردکننده ایران، قدرت بازدارندگی نظامی و امنیتی کشورمان را نشان داد.

نماینده ولی فقیه در استان هم با اشاره به فلسفه غدیر، بر ضرورت تبعیت از سیره اهل بیت(ع) و تقویت وحدت اسلامی تأکید کرد و افزود: امروز دشمنان اسلام با توطئه‌های خود سعی در تفرقه‌اندازی میان مسلمانان دارند، اما امت اسلام با الگوگیری از غدیر، باید در مسیر وحدت و مقاومت گام بردارد.

آیت‌الله سید نصیر حسینی بر اهمیت نقش امامت و رهبری دینی در مدیریت جامعه تأکید کرد و گفت: در شرایط حساس کنونی، به ویژه در مواجهه با تجاوزات رژیم صهیونیستی، باید از تمام ظرفیت‌های مذهبی و دینی برای وحدت و مدیریت هوشمندانه جامعه استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها با این اقدام مذبوحانه سعی در پوشاندن شکست‌های خود دارند، اما ملت ایران و مقاومت اسلامی با هوشیاری، توطئه‌های آنان را خنثی خواهند کرد.

در این دیدار هر دو طرف بر ضرورت مقابله با هرگونه تجاوز و دفاع از تمامیت ارضی ایران تأکید و خاطرنشان کردند که دشمن هرگز به اهداف شوم خود نخواهد رسید.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید