دوشنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-21
کد خبر: 73239 |
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

ربیعی: مشاور استاندار در امور ایثارگران منصوب شد با حکم استاندار کهگیلویه و بویراحمد مشاور هماهنگی امور ایثارگران استاندار منصوب شد. به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، یداله رحمانی طی حکمی، ذبیح‎اله انصاری طلب را به عنوان مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد منصوب کرد. در حکم یداله رحمانی استاندار […]

ربیعی:
مشاور استاندار در امور ایثارگران منصوب شد
با حکم استاندار کهگیلویه و بویراحمد مشاور هماهنگی امور ایثارگران استاندار منصوب شد.
به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، یداله رحمانی طی حکمی، ذبیح‎اله انصاری طلب را به عنوان مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد منصوب کرد.
در حکم یداله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد آمده است؛
بسمه تعالی
جناب آقای ذبیح‌الله انصاری طلب
سلام علیکم
نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ شما را که از فرزندان عزیز شهدای گرانقدر استان هستید به عنوان مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران، پست سازمانی شماره ۰۵-۲۳ منصوب می نمایم.
امید است با اتکال به خداوند متعال و در تعامل و هماهنگی با معاونت‌ها و حوزه های مختلف استانداری فرمانداری‌ها، دستگاه‌های اجرائی و نهادهای استان برای تجلیل و تکریم خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی ارتباط مؤثر و سازنده در گره گشایی از مشکلات آنان و پیگیری امور مربوط به ایثارگران بویژه جذب و پذیرش آنان در همه دستگاه‌های اجرایی نهادها و سازمان‌های دولتی و بخش عمومی و خصوصی نهایت تلاش کوشش و درایت لازم را معمول نمائید.
توفیقات روزافزون جنابعالی را در راستای اجرای تکالیف مربوطه و تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و همچنین سیاست‌ها و راهبردهای دولت جناب آقای دکتر پزشکیان که معطوف به همدلی وفاق ملی و بهره‎برداری از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت استان می‎باشد از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.
همچنین استاندار کهگیلویه وبویراحمد؛ در آیین تودیع و معارفه مشاور استاندار در امور ایثارگران با تسلیت فرارسیدن ایام سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و تبریک اعیاد قربان و غدیر، اظهار داشت: یاد و خاطره امام راحل و شهدای والامقام انقلاب اسلامی همواره زنده و راه آنان چراغ هدایت است.
استاندار عنوان کرد: امیدواریم در هر جایگاهی که هستیم، بتوانیم خادمان خوبی برای مردم و مجری صادق اهداف این شهیدان باشیم.
رحمانی، ضمن تقدیر از زحمات مشکینی مشاور سابق استاندار در امور ایثارگران گفت: خدمات آقای مشکینی در حوزه رسیدگی به امور ایثارگران قابل تقدیر است و امیدواریم سیاست دولت مبنی بر انتصاب نیروها از درون مجموعه‌ها، بتواند به ارتقای بهره‌وری و کارآمدی دستگاه‌های اجرایی منجر شود.
استاندار افزود: این رویکرد نه‌تنها در وزارت کشور، بلکه در سایر وزارتخانه‌ها نیز دنبال می‌شود و هدف آن ایجاد فضایی رقابتی برای رشد نیروهای داخلی و شکوفایی خلاقیت‌ها است، چرا که توسعه پایدار بدون نوآوری و ابتکار امکان‌پذیر نیست.
رحمانی، با اشاره به انتصاب انصاری‌طلب به عنوان مشاور جدید استاندار در امور ایثارگران، خاطرنشان کرد، وی از خانواده ایثارگران هستند و این موضوع می‌تواند به درک بهتر مسائل جامعه ایثارگری کمک کند و انتظار می‌رود با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، گام‌های مؤثری در راستای حل مشکلات ایثارگران برداشته شود.
استاندار تأکید کرد: مشاور استاندار در امور ایثارگران، تنها محدود به استانداری نیست، بلکه مسئولیت پیگیری امور تمامی ایثارگران استان را بر عهده دارد و انتظار می‌رود ارتباط مستمری با خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران برقرار شود.
رحمانی بر لزوم سرکشی مستمر به خانواده‌های شهدا و ایثارگران تأکید کرد و گفت در گذشته، برنامه‌ریزی‌هایی برای بازدید از خانواده‌های شهدا انجام می‌شد که متأسفانه اخیراً کمرنگ شده است، این ارتباط نه‌تنها برای خانواده‌های شهدا روحیه‌بخش است، بلکه برای مسئولان نیز درس‌های ارزشمندی در پی دارد.
استاندار عنوان کرد: خاطراتی که خانواده‌های شهدا نقل می‌کنند، می‌تواند الگویی برای زندگی همه ما باشد و بنابراین، انتظار داریم مشاور جدید با همکاری معاونان و مدیران استانی، برنامه‌ریزی مناسبی برای تحول در حوزه امور ایثارگران انجام دهند.
رحمانی با اشاره به ضرورت به‌کارگیری توانمندی‌های جامعه ایثارگری در سطوح مدیریتی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت فرزندان شهدا و ایثارگران در پست‌های اجرایی استفاده شود و اگر مدیران در شناسایی این ظرفیت‌ها کوتاهی کنند، استانداری پیگیر این موضوع خواهد بود.
استاندار با اشاره به برگزاری جلسات با کارکنان ایثارگر وزارت کشور و دستگاه‌های اجرایی و احصاء مطالبات و خواسته‌های آنها بر لزوم پیگیری مطالبات تا حصول نتیجه توسط مشاور جدید امور ایثارگران تأکید کرد.
در پایان این مراسم، از زحمات محمد مشکینی مشاور سابق استاندار تقدیر شد و ذبیخ الله انصاری‌طلب به عنوان مشاور جدید استاندار در امور ایثارگران منصوب شد.
انصاری‌طلب سوابقی همچون

بخشدار پاتاوه، مدیر هسته گزینش استانداری، عضو شورای فرهنگی استانداری، عضو نخبگان شاهد و ایثارگر کشور، دبیر شورای اقامه نماز استانداری را در کارنامه خود دارد.
وی، فرزند شهید «طالب انصاری طلب» و از رزمندگان و جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس است.
پیش از انصاری‌طلب محمد مشکینی، یادگار معلم شهید «سلطانعلی مشکینی» این مسئولیت را برعهده داشت.
تمام//

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید