۲۳ طرح صندوق امید در کهگیلویه و بویراحمد کلنگ زنی یا افتتاح می شود. مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۳ طرح اقتصادی اشتغالزا در این استان همزمان با دهه فجر امسال بهره برداری و کلنگ زنی می شود. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت : ارسلان حسن پور گفت: این طرح […]
۲۳ طرح صندوق امید در کهگیلویه و بویراحمد کلنگ زنی یا افتتاح می شود.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۳ طرح اقتصادی اشتغالزا در این استان همزمان با دهه فجر امسال بهره برداری و کلنگ زنی می شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت : ارسلان حسن پور گفت: این طرح ها با ۱۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری افتتاح یا کلنگ زنی می شود.
وی بیان کرد: این طرح های اشتغالزا که با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه از سوی صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شده است،زمینه اشتغال ۱۷۵ نفر را فراهم می کند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ۲۲ مورد از این طرح ها بهره برداری و یک طرح نیز کلنگ زنی است.
حسن پور عنوان کرد: همزمان با دهه فجر عملیات اجرایی احداث یک گلخانه تولید گل رز هلندی با سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد ریال آغاز خواهد شد.
وی ابراز داشت: کارخانه بازیافت خودرو در گچساران، تولید سبدهای پلاستیکی در باشت،۲ واحد تولیدی پرورش شتر مرغ در شهرستان های بویراحمد و کهگیلویه و اقامتگاه بومگردی در دنا از مهمترین طرح های اشتغالزای قابل بهره برداری استان در دهه فجر انقلاب اسلامی است.
حسن پور گفت: ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار از ابتدای سال گذشته تاکنون از محل تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر این صندوق در کهگیلویه و بویراحمد به متقاضیان پرداخت شده است.
حسن پور عنوان کرد: تسهیلات اشتغال صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد در بخش های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صنعت و معدن، کشاورزی و فناوری اطلاعات، ورزش و خدمات پرداخت شده است.
وی بیان کرد: حمایت از کسب و کارهای کوچک با توجه به زودبازده بودن از برنامه های دولت برای رونق تولید و کارآفرینی است.
براساس آمار میزان پرداخت تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در دولت تدبیر و امید نسبت به مدت مشابه دولت قبل بیش از سه برابر شده است.
نرخ بیکاری کهگیلویه و بویراحمد ۱۷.۷ درصد در سال ۱۳۹۵ بوده که در سال ۱۳۹۶ با ۴.۴ درصد کاهش به ۱۳.۳ درصد رسید.
کهگیلویه و بویراحمد ۷۲۳ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۴۶ درصد آنان در روستاها زندگی میکنند.