شنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-07-27
کد خبر: 4458 |
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۸:۱۱ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

همایش سفیران صلح و همیاران شوراهای حل اختلاف باشت برگزار شد. رئیس دادگستری باشت گفت:همایش سفیران صلح و همیاران شوراهای حل اختلاف باشت برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت: رهام دیانت رییس دادگستری شهرستان باشت ضمن خیر مقدم این همایش با هدف همدلی و بهره وری بهتر از شوراهای حل اختلاف در […]

همایش سفیران صلح و همیاران شوراهای حل اختلاف باشت برگزار شد.

رئیس دادگستری باشت گفت:همایش سفیران صلح و همیاران شوراهای حل اختلاف باشت برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت: رهام دیانت رییس دادگستری شهرستان باشت ضمن خیر مقدم این همایش با هدف همدلی و بهره وری بهتر از شوراهای حل اختلاف در این شهرستان برگزار شد.
معاون قضایی دادگستری کهگیلویه وبویراحمد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون۲۶ هزار و ۳۶۴ پرونده در شوراهای حل اختلاف استان مختومه شده است.

حجت الاسلام سید محمد ابراهیم ساجدی روز یکشنبه در نشست اظهار داشت: ۲۶ هزار و ۳۶۹ پرونده امسال به شوراهای حل اختلاف کهگیلویه و بویراحمد وارد شده است.

وی بیان کرد: در این مدت چهار هزار و ۴۵۱ پرونده در شوراهای حل اختلاف استان به صلح و سازش ختم شد.
معاون قضایی دادگستری کهگیلویه وبویراحمد ابراز داشت: از این تعداد پرونده ۸۶۴ پرونده در شوراهای حل اختلاف شهرستان باشت مختومه شده است.
ساجدی عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۳۶ پرونده به شوراهای حل اختلاف باشت ارجاع شد و ۲۸ پرونده مربوط به پارسال نیز در این شهرستان مختومه شد.
وی تعداد پرونده های به صلح و سازش ختم شده پارسال در شهرستان باشت را ۲۷۰ مورد ذکر کرد.
معاون قضایی دادگستری کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد:قدم برداشتن برای رفع اختلاف بین افراد دارای اجر و ثواب زیادی است.
ساجدی گفت: امنیت اجتماعی و ایجاد آرامش از پیامدهای استفاده از ظرفیت های مردمی در شوراهای حل اختلاف برای افزایش همدلی بین مردم است.
وی ادامه داد: طبق قانون شورای حل اختلاف دو وظیفه اصلی دارد، یکی رسیدگی و دیگری اصلاح و سازش، که البته فلسفه ذاتی تشکیل شورای حل اختلافف جهت تقویت و ترویج فرهنگ اخوت و سازش در جامعه است.
چالشی که اکنون رئیس قوه قضائیه نیز به آن اذعان دارد و هم اینک لایحه‌ای در این راستا در دستگاه قضایی برای کاهش صلاحیت قضائی شوراهای حل و اختلاف و بازگشت به مسیر و وظیفه اصلی این شورا آماده تقدیم به مجلس شورای اسلامی است.
ساجدی نیا گفت: شوراهای حل و اختلاف کهگیلویه و بویراحمد از این لایحه و بازگشت این شورا به وظایف و رسالت اصلی خود استقبال می‌کند.
ساجدی نیا گفت: صلاحیت قضایی شوراهای حل و اختلاف شاخص‌ها و مقتضیات خاص خود را می‌طلبد و این شورا حق رسیدگی به پرونده‌های مالی با سقف بالای ۲۰۰ میلیون ریال را ندارد.
شوراهای حل اختلاف کهگیلویه و بویراحمد با ۱۳۲ شعبه شهری و روستایی، ۵۲۸ نفر عضو و ۲۳ قاضی ثابت و کشیک فعالیت می‌کند.
امام جمعه باشت نیز در این آئین گفت: بررسی پرونده های حل اختلاف به دلیل شرایط خاص طرفین دعوا نیازمند صبوری زیادی برای اعضای شوراهاست.
حجت الاسلام عبدالرحیم عبودی اظهار داشت: یکی از معضلات دستگاه های قضایی شمار بالای پرونده های قضایی و فرصت کم قاضی ها برای بررسی پرونده هاست و این امر اهمیت شوراهای حل اختلاف را بیشتر کرده است.
وی بیان کرد: طرح شوراهای حل اختلاف کشور موفق بود و البته بعضی نقاط فعالیت چشمگیری دارد که جای قدردانی دارد.
امام جمعه باشت تقویت شوراهای حل اختلاف با استفاده از ظرفیت معتمدان و ریش سفیدان ضرورتی کارساز برای تحقق این امر است.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید