بازآموزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی به رانندگان ناوگان عمومی شهرداری باشت برگزار شد نخستین کارگاه بازآموزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ویژه رانندگان ناوگان عمومی شهرداری باشت با حضور سرپرست شهرداری برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت: سروان قنبری ؛ رئیس پلیس راهور شهرستان باشت در نخستین کارگاه بازآموزی […]
بازآموزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی به رانندگان ناوگان عمومی شهرداری باشت برگزار شد
نخستین کارگاه بازآموزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ویژه رانندگان ناوگان عمومی شهرداری باشت با حضور سرپرست شهرداری برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت: سروان قنبری ؛ رئیس پلیس راهور شهرستان باشت در نخستین کارگاه بازآموزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ویژه رانندگان ناوگان عمومی شهرداری باشت، گفت: یکی از معضلات بزرگ دنیای مدرن بحث ترافیک است و در جهان سالیانه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جان خود را بر اثر سوانح رانندگی از دست میدهند، تعداد بیشتری نیز بر اثر تصادفات ترافیکی مجروح، معلول و ناتوان میشوند.
قنبری خاطرنشان کرد: بر اساس گزارشات سازمان بهداشت جهانی سرعت بالا اصلیترین عامل بروز سوانح رانندگی و در ایران نیز تعداد زیادی از تصادفات فوتی و جرحی مربوط به عدم رعایت سرعت مجاز است.
رئیس پلیس راهور شهرستان باشت متذکر شد: هرچقدر سرعت رانندگی بالاتر باشد زمان عکسالعمل راننده در زمان خطر نیز بالاتر میرود و در نتیجه توانایی کنترل خطر کاهش مییابد و این امر سبب بروز تصادفاتی سنگین و جبرانناپذیر خواهد شد.
وی افزود: ایرانیها نسبت به هموطنانشان احساس مسئولیت بسیار بالایی دارند، چناچه در مواقع بروز سوانح طبیعی مانند زلزله و سیل با سرعت به کمک همنوعانشان میشتابند و این موضوع را یک مسئولیت اجتماعی میدانند.
قنبری متذکر شد: مسئله ترافیک نیز به همین منوال و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی نیز یک مسئولیت اجتماعی است چرا که که زندگی تعدادی از همشهریان و همچنین خانواده و اطرافیان آنها با رفتار پرخطر رانندگی هرکدام از ما ممکن است در معرض خطری جدی قرار گیرد و تبعات آن در سطوح و اقشار مختلف جامعه نمود پیدا خواهد کرد.
رئیس پلیس راهور شهرستان باشت با اشاره به اینکه عوامل ترافیکی انسان، راه، وسیله نقلیه و عوامل محیطی را شامل میشود سهم عامل انسانی را از تصادفات ۶۵ درصد عنوان کرد که نشاندهنده تأثیر عامل انسانی اعم از راننده، سرنشین، عابر پیاده و حتی مأمور راهنمایی رانندگی در بروز و یا کاهش تصادفات میباشد و با آموزش مستمر میتوان سهم ۸۵ درصدی خطاهای انسانی در این زمینه را کاهش داد.
سروان قنبری از مهندس درود پور سرپرست شهرداری باشت وپرسنل جهت همکاری و مشارکت تقدیر و تشکر نموده