پنجشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-06-04
کد خبر: 82453 |
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۶ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

در دیدار مدیر کل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد با فرمانده جدید سپاه شهرستان باشت    به گزارش  پایگاه  خبری  تحلیلی  صدای  باشت، علی اصغر قلی پور مدیر کل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از معاونت ها و رئیس کمیته امداد شهرستان باشت در دیدار با سرهنگ دوم پاسدار سید […]

در دیدار مدیر کل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد با فرمانده جدید سپاه شهرستان باشت

 

 به گزارش  پایگاه  خبری  تحلیلی  صدای  باشت، علی اصغر قلی پور مدیر کل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از معاونت ها و رئیس کمیته امداد شهرستان باشت در دیدار با سرهنگ دوم پاسدار سید عبدالوهاب عبدی پور ضمن عرض تبریک این انتصاب گزارشی از مهم ترین برنامه ها و فعالیت های کمیته امداد استان و همچنین برنامه های مشترک این نهاد با مجموعه بسیج و سپاه ارائه کرد.

قلی پور بر تداوم فعالیت‌های امدادگران در ایام جنگ‌ رمضان پرداخت و گفت: امدادگران استان و شهرستان باشت در دوران جنگ رمضان، علاوه بر حضور در خیابان و پشتیبانی از نیروهای مسلح، سنگر خدمت‌رسانی به ولی‌نعمتان را نیز گسترش دادند تا هیچ خانواده نیازمندی در این شرایط سخت جنگی، از حمایت‌های معیشتی بی‌بهره نماند.

وی با گرامیداشت یاد شهدا و رهبر معظم انقلاب، بر عهد امدادگران برای ارتقای سطح خدمات و پاسخگویی مسئولانه به نیازهای محرومین در دوران جدید تاکید کرد.

در ادامه سرهنگ دوم پاسدار سید عبدالوهاب عبدی پور ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های بی وفقه مجموعه امدادگران کمیته امداد اظهار داشت: کمیته امداد از سپاه جدا نیست و با در اختیار گذاشتن همه امکانات و تجهیزات مجموعه بسیج و سپاه، کما فی سابق در راستای کمک به محرومین دریغ نخواهیم کرد.

سرهنگ عبدی‌پور از اقدامات خوب نهاد انقلابی کمیته امداد در خدمت رسانی به نیازمندان گفت: این نهاد مقدس و مولود انقلاب از زمان تأسیس تا کنون منشأ خدمات ارزنده و زیادی در بهبود نسبی وضعیت نیازمندان و محرومان جامعه بوده است و ضروری است همه نهاد و ارگان‌ها از جمله سپاه انقلاب اسلامی این نهاد را همکاری و تقویت کنند.

وی در ادامه افزود: مردم سرمایه اصلی این نظام و انقلاب هستند و ما در یاری رساندن به نیازمندان در کنار کمیته امداد خواهیم بود.

سرهنگ عبدی پور عنوان کرد: از ماموریت های مهم سپاه در راستان منویات رهبر انقلاب پیگیری مسئله ازدواج و فرزند آوری جهت کمک به رشد جمعیت جوان کشور است که تلاش می کنیم در آینده نزدیک شاهد روند رو به رشد آن باشیم.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید