امام جمعه باشت: مسئولان با همه توان از سرمایهگذاران حمایت کنند. امام جمعه باشت گفت: در سال مزین به جهش تولید با مشارکت مردم ضروری است تا مسوولان با همه توان از سرمایهگذاران حمایت کنند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، حجتالاسلام امید گنجه ای در دیدار نوروزی جمعی از مسئولان شهرستان در […]
امام جمعه باشت:
مسئولان با همه توان از سرمایهگذاران حمایت کنند.
امام جمعه باشت گفت: در سال مزین به جهش تولید با مشارکت مردم ضروری است تا مسوولان با همه توان از سرمایهگذاران حمایت کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، حجتالاسلام امید گنجه ای در دیدار نوروزی جمعی از مسئولان شهرستان در دفتر امام جمعه باشت اظهار کرد: عاقبت بخیری و خداجویی در خدمت به خلق خدا است و رضایت الهی را باید در رضایت خدا جست.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم خاطرنشان کرد: مسئولان با همه توان از سرمایهگذاران حمایت و برای تسهیل کارهای آنها با جدیت تلاش کنند.
امام جمعه باشت با تبریک سال نو گفت: همچنان که توصیه شده دو روزِ انسان نباید مثل هم باشد، سال نوی ما هم باید با سال گذشته متفاوت و رو به پیشرفت باشد.
حجتالاسلام گنجه ای با بیان اینکه عاقبت بخیری و خداجویی در خدمت به خلق خدا است، افزود: فرصت خدمت نعمت خداوند به شما مسئولان است پس در رفع گرفتاری مردم تلاش کنید تا خدا از شما راضی باشد.
امام جمعه باشت تصریح کرد: کار اداری وظیفه است و شما مسئولان علاوه بر اینکه به این وظیفه خود درست عمل کنید، بلکه کار را برای رضای پروردگار انجام دهید.
حجتالاسلام گنجه ای با اشاره به اینکه انقلاب ما انقلاب محرومان است، بیان کرد: مسئولان باید حامی و پشتیبان محرومان باشند و به آنها خدمت کنند.
وی گفت: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، لازم است مسئولان و مدیران شهرستان باشت با همه توان از سرمایهگذاران حمایت و برای تسهیل کارهای آنان با جدیت تلاش کنند.
پایان پیام/
