جمعه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-06-05
کد خبر: 61841 |
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱ | ارسال توسط :
۰
3
ارسال به دوستان
پ

شهردار باشت: نیروهای شهرداری در مقابله با سیلاب و گرفتی معابر اخیر کار جهادی انجام دادند. شهردار باشت از آماده‌ باش کامل نیروهای خدمات شهری درپی پیش‌ بینی بارش شدید باران و احتمال جاری شدن سیل و ایجاد خسارت روز آینده خبر داد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، سبد رضا حسینی شامگاه […]

شهردار باشت: نیروهای شهرداری در مقابله با سیلاب و گرفتی معابر اخیر کار جهادی انجام دادند.

شهردار باشت از آماده‌ باش کامل نیروهای خدمات شهری درپی پیش‌ بینی بارش شدید باران و احتمال جاری شدن سیل و ایجاد خسارت روز آینده خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، سبد رضا حسینی شامگاه سه‌شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری باشت گفت: طبق پیش بینی اداره کل هواشناسی مبنی بر آغاز بارش‌ها از روز چهارشنبه، آماده باش نیروهای خدمات شهری در سطح شهر آغاز شد

شهردار باشت با اشاره به بررسی آخرین وضعیت بارندگی‌ها در جلسه امروز گفت: شهرداری باشت تدابیر و تمهیدات ویژه ای را با توجه به بارندگی‌های اخیر، در خصوص رفع آب گرفتگی معابر اتخاذ کرده است و پاکسازی معابر اصلی و فرعی از جمله اقدام‌هایی است که برای تردد آسان شهروندان در مواقع بارش انجام شده است.

وی افزود: در راستای اعمال این تدابیر طرح لایروبی کانال‌ها برای پیشگیری از بروز آبگرفتکی در سطح شهر در حال انجام بوده و پیش بینی تجهیزات و کسب آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

حسینی با بیان اینکه خدمات شهری، عمرانی و فضای سبز از نخستین ساعات بارش با حضور در سطح شهر آماده بازگشایی معابر شهری خواهند بود، افزود: به منظور جلوگیری از آبگرفتگی معابر نیز تمام نیروهای خدمات شهری در آماده‌باش کامل قرار دارند و برای اطمینان از کنترل این مشکلات احتمالی اقداماتی نظیر شناسایی نقاط آبگیر، استقرار نیروها به همراه تجهیزات، اولویت بندی معابر اصلی و فرعی، کنترل و بازبینی چاه‌های جذبی انجام شده است.

وی با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی استان مبنی بر وزش باد، رعد و برق و باران که در ارتفاعات با بارش برف همراه خواهد بود، گفت: بارش‌ها تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت لذا از تمام شهروندان و ساکنین حاشیه رودخانه‌ها تقاضا داریم از پارک خودرو و هرگونه وسیله نقلیه در نزدیک رودخانه‌ها خودداری کنند.
پایان پیام/

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید