آبرسانی به ۳۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی باشت کلنگ زنی شد. عملیات اجرایی طرح آبرسانی به سه هزارو ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی در دشتهای باشت با حضور جهانگیر حبیبی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت مدیریت منابع آب ایران آغاز شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، استاندار کهگیلویه و بویراحمد عصر روز یکشنبه در […]
آبرسانی به ۳۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی باشت کلنگ زنی شد.
عملیات اجرایی طرح آبرسانی به سه هزارو ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی در دشتهای باشت با حضور جهانگیر حبیبی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت مدیریت منابع آب ایران آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، استاندار کهگیلویه و بویراحمد عصر روز یکشنبه در آئین آغاز عملیات اجرایی این طرح گفت: با تکمیل این طرح آب آشامیدنی ۶۵ هزار نفر از جمعیت شهر باشت و روستاهای اطراف نیز تا سال ۱۴۲۵ تأمین خواهد شد.
علی محمد احمدی بیان کرد: تأمین آب توسعه صنعت منطقه و افزایش تراز آب زیر زمینی از دیگر اهداف این طرح است.
وی اظهار داشت: در این طرح ایستگاه پمپاژ و مخازن بتنی با ظرفیت ۲.۴۹۰ لیتر بر ثانیه، خطوط انتقال آب آشامیدنی و صنعت به طول ۲۸ کیلومتر و خطوط انتقال آب کشاورزی به طول ۲۲.۵ کیلومتر اجرا خواهد شد.
احمدی تصریح کرد: با تکمیل این طرح سالانه ۴.۵۱ میلیون متر مکعب آب آشامیدنی، ۲۱.۸ میلیون متر مکعب آب کشاورزی و ۱.۱۳ میلیون متر مکعب آب صنعت تأمین خواهد شد.
وی مدت زمان اجرای این طرح را ۳۰ ماه اعلام کرد و گفت: ۲ هزارو ۵۹۰ میلیارد ریال برای این طرح در نظر گرفته شده است.
احمدی ابراز کرد: توسعه کشاورزی، کاهش بیکاری و جلوگیری از مهاجرت، استفاده بهینه و جلوگیری از هدر رفت آب از مزایای اجرای طرح آبرسانی به دشتهای باشت است.
وی ابراز داشت: باشت دارای استعدادهای زیادی در بخش کشاورزی است و توجه به این بخش در رفع معضل بیکاری و اقتصاد کشور تأثیر خواهد داشت.
22 هزار و ۲۰۰ هکتار زمین کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که از این میزان ۱۲ هزار و ۷۰۰ هکتار قابل کشت است.
وی تعداد بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان باشت را هشت هزار نفر ذکر کرد و گفت که این تعداد بهره بردار در زمینه باغداری، زراعت، زنبورداری و دامداری فعالیت میکنند.
شهرستان ۲۱ هزار نفری باشت در ۱۱۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.