دوشنبه, ۱۳ مهر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | 2026-10-05
کد خبر: 10582 |
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰ | ارسال توسط :
۰
♥6
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تشریح کرد. جزئیات آغاز فعالیت حضوری کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز فعالیت‌های حضوری در کتابخانه‌های عمومی مناطق با وضعیت آبی کرونایی استان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت «یاسر رحیمیان» گفت: با ابلاغ ستاد استانی مقابله با کرونا […]

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تشریح کرد.
جزئیات آغاز فعالیت حضوری کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز فعالیت‌های حضوری در کتابخانه‌های عمومی مناطق با وضعیت آبی کرونایی استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت «یاسر رحیمیان» گفت: با ابلاغ ستاد استانی مقابله با کرونا از ۲۰ دی امکان استفاده اعضای کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد از خدمات عمومی کتابخانه‌ها و سالن مطالعات فراهم شد و ارائه خدمات حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود.

وی اظهارکرد: محل کتابخانه‌ها نیز به‌صورت کامل ضدعفونی شده و امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شاهد بروز مشکل خاصی در کتابخانه‌ها نباشیم و همراهی مردم نیز در این مسیر بسیار مهم است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به لزوم رعایت فاصله ۲.۵ متری در سالن‌های مطالعه مناطق با وضعیت آبی کرونایی و استفاده از ۳۰ درصد ظرفیت این سالن‌ها، تصریح کرد: همراه داشتن ماسک در سال‌ها اجباری است و امیدوارم با همراهی مردم شاهد استمرار فعالیت حضوری باشیم.

رحیمیان تصریح کرد: کتاب‌های امانت داده شده دریافتی از اعضا نیز بلافاصله در دسترس قرار نمی‌گیرد بلکه بعد از طی یک دوره یک‌هفته‌ای قرنطینه در قفسه‌ها جاسازی خواهد شد.

وی با بیان اینکه روزانه سه مرتبه سالن‌ها و راهروهای کتابخانه ها را ضدعفونی می کنیم، ادامه داد: در کل مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد کتاب امانت می دهیم اما در مناطقی که در وضعیت کرونایی آبی هستند سالن‌های مطالعه با ۳۰ درصد ظرفیت باز می شوند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نزدیک به ۴۷ هزار نفر در این استان عضو کتابخانه‌های عمومی هستند، خاطرنشان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ۶۵ باب کتابخانه نهادی و ۷ باب کتابخانه مشارکتی است که با بازگشایی کتابخانه‌ها و سالن مطالعات علاقه‌مندان به مطالعه می‌توانند از خدمات این مجموعه بهره‌مند شوند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید