دوشنبه, ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | 2026-08-10
کد خبر: 83729 |
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۱ | ارسال توسط :
۰
2
ارسال به دوستان
پ

شهردار باشت: راهپیمایی اربعین به نمادی از اقتدار امت اسلامی تبدیل شده است   شهردار باشت گفت:راهپیمایی اربعین بزرگ‌ترین اجتماع هدفمند انسانی در جهان اسلام است و امروز به نمادی از اقتدار امت اسلامی و نمایش وحدت مسلمانان تبدیل شده است. به گزارش از پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، عمار محمدی گوهرگان شهردار باشت به […]

شهردار باشت:
راهپیمایی اربعین به نمادی از اقتدار امت اسلامی تبدیل شده است

 

شهردار باشت گفت:راهپیمایی اربعین بزرگ‌ترین اجتماع هدفمند انسانی در جهان اسلام است و امروز به نمادی از اقتدار امت اسلامی و نمایش وحدت مسلمانان تبدیل شده است.

به گزارش از پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، عمار محمدی گوهرگان شهردار باشت به مناسبت فرا‌رسیدن اربعین حسینی پیامی صادر کرد و در آن ضمن تسلیت این ایام، بر اهمیت زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا و پیاده‌روی اربعین تأکید نمود.

 

شهردار باشت در این پیام آورده است: اربعین، روز تجدید پیمان با امام حسین(ع) و یاران باوفایش است. این روز، نماد استمرار راه شهدای کربلا و پیوند ناگسستنی عاشقان با مکتبی است که در آن، آزادگی، ایثار و مقاومت در برابر ظلم، درس بزرگ تاریخ بشریت است. اربعین، نشان می‌دهد که خون شهدا هرگز به هدر نمی‌رود و مسیر آنان تا همیشه تاریخ ادامه خواهد داشت.

 

محمدی گوهرگان افزود: پیاده‌روی عظیم اربعین، هر ساله با حضور میلیونی عاشقان حسینی از اقصی نقاط جهان، حماسه‌ای بی‌نظیر از عشق، ایثار و همبستگی را به جهانیان به نمایش می‌گذارد. این حرکت عظیم، نشان‌دهنده قدرت تأثیرگذاری قیام عاشورا در اعماق تاریخ است و پیام «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» را بار دیگر تبیین می‌کند.

 

شهردار باشت تصریح کرد: اربعین، فرصتی است برای تفکر و تأمل در اهداف قیام حسینی و درس‌هایی که از آن می‌توان در زندگی فردی و اجتماعی گرفت. این ایام، به ما می‌آموزد که در برابر هرگونه ظلم و ستم باید ایستاد و با الگوگیری از سرور و سالار شهیدان، فریاد حق را بلند کرد.

 

عمارمحمدی گوهرگان در ادامه با اشاره به حضور پرشور مردم شهیدپرور  شهرستان باشت آیین‌های اربعین، خاطرنشان کرد: مردم ولایتمدار باشت همواره در این ایام با عشق و ارادت به اهل بیت(ع)، در سوگ سیدالشهدا(ع) شرکت می‌کنند و با عزاداری و برپایی دسته‌های سینه‌زنی و زنجیرزنی، ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت به نمایش می‌گذارند.

 

شهردار باشت در پایان این پیام، فرا‌رسیدن اربعین حسینی را به تمامی شیعیان، عزاداران و عاشقان اهل بیت(ع) به ویژه مردم شریف، ولایتمدار و شهیدپرور شهرستان باشت تسلیت گفت و از درگاه خداوند متعال برای همگان قبولی عزاداری‌ها، بهره‌مندی از برکات این ایام و توفیق ادامه راه سیدالشهدا(ع) را مسئلت نمود.

عمارمحمدی گوهرگان
شهردار باشت

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید