دوشنبه, ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-09-07
کد خبر: 83184 |
تاریخ انتشار : ۱۶ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۰ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

فرماندار باشت در جمع اهالی روستای گشتاسب خان‌احمد تأکید کرد:هیچ چاه غیرکشاورزی در منطقه خان‌احمد به اشخاص حقیقی واگذار نمی‌شود/ بهره‌برداری آزمایشی از طرح آبیاری دشت خان‌احمد تا پایان مردادماه فرماندار شهرستان باشت با تأکید بر لزوم رفع دغدغه‌های کشاورزان منطقه، اطمینان داد که چاه‌های حفرشده در بستر رودخانه خان‌احمد صرفاً با اهداف پدافند غیرعامل […]

فرماندار باشت در جمع اهالی روستای گشتاسب خان‌احمد تأکید کرد:هیچ چاه غیرکشاورزی در منطقه خان‌احمد به اشخاص حقیقی واگذار نمی‌شود/ بهره‌برداری آزمایشی از طرح آبیاری دشت
خان‌احمد تا پایان مردادماه

فرماندار شهرستان باشت با تأکید بر لزوم رفع دغدغه‌های کشاورزان منطقه، اطمینان داد که چاه‌های حفرشده در بستر رودخانه خان‌احمد صرفاً با اهداف پدافند غیرعامل و اکتشافی بوده و واگذاری آن‌ها به اشخاص حقیقی منتفی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، بهنام برازنده در حاشیه نشست با جمعی از معتمدین و اهالی روستای گشتاسب منطقه خان‌احمد، ضمن شنیدن دغدغه‌ها و مطالبات کشاورزان این منطقه، اظهار داشت: یکی از نگرانی‌های اصلی اهالی، عملیات حفاری چاه‌های پدافند غیرعامل و اکتشافی از سوی اداره آب منطقه‌ای در بستر رودخانه خان‌احمد بود که با شفاف‌سازی‌های صورت‌گرفته، این نگرانی مرتفع شد.

وی با بیان اینکه هدف از احداث این چاه‌ها صرفاً مدیریت بحران و اهداف اکتشافی است، تصریح کرد: به مردم عزیز اطمینان می‌دهیم که برنامه‌ای برای واگذاری این چاه‌ها به اشخاص حقیقی یا بهره‌برداری کشاورزی از آن‌ها وجود ندارد و این موضوع به هیچ عنوان در دستور کار نیست.

فرماندار باشت در بخش دیگری از سخنان خود به آخرین وضعیت طرح کلان آبیاری دشت خان‌احمد اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های مستمر فرمانداری، نماینده محترم مجلس، استاندار و همکاری جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای، این پروژه با شتاب خوبی در حال پیشرفت است.

برازنده با اعلام اینکه فاز آزمایشی این طرح تا پایان مردادماه سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: در مرحله نخست، ۳۰۰ هکتار از مجموع ۱۴۵۰ هکتار اراضی پیش‌بینی‌شده برای این طرح، زیر پوشش آبیاری قرار خواهد گرفت و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، کل دشت خان‌احمد تا اوایل سال ۱۴۰۶ به شبکه آبیاری متصل خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه خدمت به قشر زحمتکش کشاورز اولویت اصلی مجموعه دولت و فرمانداری است، خاطرنشان کرد: ما نگرانی کشاورزان عزیز را کاملاً درک می‌کنیم و به آن‌ها اطمینان می‌دهیم که در اجرای این طرح‌ها، منافع و حقوق مردم به‌طور کامل لحاظ شده و به‌گونه‌ای اقدام خواهد شد که این عزیزان در آینده دچار خسارت نشوند.

فرماندار باشت در پایان اظهار امیدواری کرد که با تکمیل کامل طرح آبیاری دشت خان‌احمد، تمامی روستاهای این منطقه از مزایای این پروژه بهره‌مند شده و شاهد رونق بیش‌ازپیش کشاورزی در سطح شهرستان باشیم.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید