دوشنبه, ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | 2026-09-07
کد خبر: 80706 |
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۵ | ارسال توسط :
۰
1
ارسال به دوستان
پ

پاسخ زیر ساختی ایران داده شد/ از تاسیسات ریاض تا رأس لفّان قطر!     پاسخ داده شد. پس از آنکه تأسیسات حیاتی عسلویه هدف قرار گرفت، ایران ضربه متقابل را آغاز کرد و اهدافی در قطر، ریاض عربستان، بحرین و امارات را مورد اصابت قرار داد         پاسخ داده شد. پس […]

پاسخ زیر ساختی ایران داده شد/ از تاسیسات ریاض تا رأس لفّان قطر!

 

 

پاسخ داده شد. پس از آنکه تأسیسات حیاتی عسلویه هدف قرار گرفت، ایران ضربه متقابل را آغاز کرد و اهدافی در قطر، ریاض عربستان، بحرین و امارات را مورد اصابت قرار داد

 

 

 

 

پاسخ داده شد. پس از آنکه تأسیسات حیاتی عسلویه هدف قرار گرفت، ایران ضربه متقابل را آغاز کرد و اهدافی در ریاض عربستان را مورد اصابت قرار داد. گزارش‌های اولیه از اصابت موشک‌ها به مراکز راهبردی حکایت دارد. در میان خبرهای تأییدنشده نیز سخن از هدف قرار گرفتن یکی از کاخ‌های آل‌سعود است؛ پیامی آشکار و بی‌پرده به ریاض که همکاری با آمریکا و اسرائیل در حمله به ایران بی‌هزینه نخواهد بود.

در ارزیابی راهبردی ناظران، آنچه رخ داده آغاز محتاطانه «جنگ زیرساخت» از سوی دشمن توصیف می‌شود؛ راهبردی که هدف آن وادار کردن ایران به گشودن تنگه هرمز و همزمان تحریک ناآرامی‌های داخلی عنوان شده است. به گفته برخی تحلیلگران، شکست پروژه آشوب در چهارشنبه‌سوری، طراحان این سناریو را واداشت تا مرحله بعدی طرح را زودتر از موعد به اجرا بگذارند.

در همین چارچوب گفته می‌شود رژیم اسرائیل با ارائه برآوردهایی اغراق‌آمیز از امکان پیروزی، در تلاش است دولت آمریکا را به دام تشدید تنش بکشاند؛ تلاشی برای آنکه واشنگتن را در مسیری بی‌بازگشت قرار دهد، حتی اگر هزینه آن به خطر افتادن آینده سیاسی جمهوری‌خواهان در آمریکا باشد.

همزمان گزارش‌هایی از شنیده شدن صدای انفجار در بحرین منتشر شده است. منابع محلی از تداوم وضعیت اضطراری خبر می‌دهند و گفته می‌شود آژیرهای هشدار در برخی مناطق به صدا درآمده‌اند.

در ریاض نیز انفجارهای شدید گزارش شده است. برخی منابع منطقه‌ای می‌گویند این انفجارها در پی اصابت مستقیم به محل نگهداری ذخایر سوخت جنگنده‌های آمریکایی رخ داده؛ همان جنگنده‌هایی که گفته می‌شود در عملیات علیه ایران مشارکت داشته‌اند. تصاویر اولیه از آتش‌سوزی گسترده در این تأسیسات حکایت دارد.

در همین حال خبرها از قطر نیز حکایت از تشدید تنش دارد. تأسیسات عظیم «رأس لفّان» – بزرگ‌ترین مرکز صادرات گاز طبیعی مایع در جهان – هدف حملات موشکی قرار گرفته است. وزارت انرژی قطر با تأیید این حمله اعلام کرد که برخی بخش‌های پالایشگاهی دچار خسارات جدی شده و نیروهای امدادی در تلاش برای مهار آتش هستند.

گزارش‌های دیگری نیز از انهدام ذخایر سوخت جنگنده‌های آمریکایی در فرودگاه ریاض منتشر شده است؛ حادثه‌ای که در صورت تأیید می‌تواند توان عملیاتی برخی پایگاه‌های هوایی منطقه را به طور موقت مختل کند.

از سوی دیگر، منابع خبری از شنیده شدن انفجارهای مهیب در ابوظبی نیز خبر می‌دهند. جزئیات این حادثه هنوز به طور رسمی اعلام نشده، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که چند نقطه در اطراف پایتخت امارات در وضعیت هشدار قرار گرفته‌اند.

در لحظه تنظیم این گزارش، خبرها از ادامه حملات به اهدافی در بحرین حکایت دارد. منطقه امشب شبی پرتنش را پشت سر می‌گذارد؛ شبی که به گفته برخی ناظران، ممکن است خواب را از چشم بسیاری در خلیج فارس بگیرد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید