دوشنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-21
کد خبر: 44109 |
تاریخ انتشار : ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۲ | ارسال توسط :
۰
6
ارسال به دوستان
پ

خدمات رسانی موکب حضرت ابوالفضل عباس( ع) روستای شوش علیا شهرستان باشت به زائران اربعین همزمان با حرکت کاروان‌های اربعین حسینی، موکب مردمی حضرت ابوالفضل عباس (ع) روستای شوش علیا برای چهارمین سال پیاپی به زائران اباعبدالله الحسین(ع) خدمت رسانی می کند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، مسئول موکب حضرت ابوالفضل عباس( […]

خدمات رسانی موکب حضرت ابوالفضل عباس( ع) روستای شوش علیا شهرستان باشت به زائران اربعین

همزمان با حرکت کاروان‌های اربعین حسینی، موکب مردمی حضرت ابوالفضل عباس (ع) روستای شوش علیا برای چهارمین سال پیاپی به زائران اباعبدالله الحسین(ع) خدمت رسانی می کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، مسئول موکب حضرت ابوالفضل عباس( ع) روستای شوش علیا گفت: امسال عاشقان اباعبدالله حسین (ع) در موکب حضرت ابوالفضل عباس ع روستای شوش علیا کار خدمات رسانی به زائران را به عهده دارد

«جان محمد خالوی» با اشاره به حضور زوار از کشورهای دیگر و استان‌های مختلف در این موکب افزود: زائران از استان های شرق ایران و کشورهایی مانند پاکستان خدمات دریافت می کنند.

وی تصریح کرد: اگرچه به صورت اسمی ۸۵ نفر به صورت شبانه روزی و پاره وقت کار خدمت به کاروان های حسینی در موکب حضرت ابوالفضل عباس( ع) روستای شوش علیا را به عهده گرفته اند، اما به گزافه نیست اگر بگوییم ۳۵۰ نفر در این عرصه مشارکت می کنند.

 

مسئول موکب حضرت ابوالفضل عباس( ع) روستای شوش علیا در ادامه با بیان اینکه از ابتدای شروع فعالیت موکب در ۱۸ شهریور امسال تاکنون بیش از ۱۲۰ هزار زائر اسکان و پذیرایی شده اند، اظهار کرد: همه هزینه های پذیرایی در سه وعده شبانه روز را شهروندان ولایتمدار روستای شوش علیا به صورت نقدی و غیرنقدی تامین می کنند.

وی افزود: در موکب حضرت ابوالفضل عباس( ع،) تمام نیازهای زائرین حسینی پیش بینی و مهیا شده است و شوش ها با بسیج تمام امکانات و خدمات مردمی آماده حضور عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام هستند.

خالوی اذعان کرد: موکب متعلق به همه مردم ولایتمدار روستای شوش علیا است که از همه طیف ها، گروه ها، جوانان، پیشکسوتان ورزشی، هنرمندان، مسئولان و هیئت های مذهبی با تفکرات و با سلایق مختلف در کنار هم با خلوص نیت در حال خدمت به زائرین حرم اباعبدالله الحسین علیه السلام هستند.

 

به گفته خالوی کاروان ها در ساعت های مختلف شبانه روز به این موکب می رسند و روزانه چندین نوبت پذیرایی برای آنان انجام می شود و از نخستین روز پذیرایی تاکنون هیچ گاه مشکلی برای تامین هزینه های پذیرایی نداشته ایم.

بخش بوستان از توابع شهرستان باشت استان کهگیلویه و بویراحمد است. این بخش در کنار محور شیراز-اهواز واقع گردید لذا زائران بسیاری که این مسیر را جهت رسیدن به کربلای معلا انتخاب نمودند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید