امام جمعه شهرستان باشت تأکید کرد: لزوم ترویج فرهنگ افطاری ساده در جامعه حجتالاسلام گنجهای گفت: پیامبر اکرم (ص) حتی افطار دادن با یک دانه خرما یا یک جرعه شربت را توصیه کردهاند، این سنت پسندیده باید گسترش یابد و مردم در این ایام در کنار یکدیگر به کمک نیازمندان و فقرا بپردازند. به گزارش […]
امام جمعه شهرستان باشت تأکید کرد:
لزوم ترویج فرهنگ افطاری ساده در جامعه
حجتالاسلام گنجهای گفت: پیامبر اکرم (ص) حتی افطار دادن با یک دانه خرما یا یک جرعه شربت را توصیه کردهاند، این سنت پسندیده باید گسترش یابد و مردم در این ایام در کنار یکدیگر به کمک نیازمندان و فقرا بپردازند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، حجتالاسلام امید گنجهای امام جمعه شهرستان باشت، عصر امروز در نشست ستاد امر به معروف که در خصوص ضوابط رعایت شئونات ماه مبارک رمضان برگزار شد، بر لزوم رعایت حرمت ماه مبارک رمضان در منظر عموم تأکید کرد و اظهار داشت: در این راستا حاکمیت قانون در رأس است و همه دستگاهها باید در چارچوب قانون و با قاطعیت کامل وظایف خود را برای رعایت شئونات ماه مبارک رمضان اجرا کنند.
هیچ فردی حق روزهخواری در ملأ عام ندارد
حجتالاسلام گنجهای گفت: روزه بودن یا نبودن افراد یک موضوع شخصی است اما آنچه مطرح است روزهخواری علنی در منظر عمومی و گستاخی به دین است که با آن برخورد میشود، هرگز تجسس در خصوص روزهخواری افراد نداریم، افراط و تفریط نباید باشد اما در راستای رعایت نظم عمومی و حرمت دینی در ماه مبارک رمضان، کارهایی که موجب بیحرمتی به دین میشود مانند روزهخواری علنی، ممنوع است.
امام جمعه باشت اضافه کرد: هیچ فردی نباید در ملأ عام روزهخواری کند و از بازاریان و مسئولان میخواهم تا حرمت این ماه را رعایت کنند و در صورت لزوم با هنجارشکنان برخورد شود.
افطاری دادن با یک دانه خرما، سنتی که باید زنده بماند
حجتالاسلام گنجهای به اهمیت افطاری دادن در ماه رمضان اشاره کرده و گفت: پیامبر اکرم (ص) حتی افطار دادن با یک دانه خرما یا یک جرعه شربت را توصیه کردهاند، این سنت پسندیده باید گسترش یابد و مردم در این ایام در کنار یکدیگر به کمک نیازمندان و فقرا بپردازند.
امام جمعه باشت با اشاره به اهمیت مدیریت بازار، به مسئولان امر هشدار داد که مراقب بازار و قیمتها در این ماه باشند و شرایط را برای روزهداری مردم فراهم کنند.
وی تصریح کرد: پیشگیری بسیار مهمتر از برخوردهای سلبی است، آموزش و پرورش در این خصوص با آموزش و توجیه مدیران و معلمان تأثیرگذار در مدارس، برای آگاهسازی دانشآموزان و خانوادهها در خصوص پیشگیری از قانونشکنی و حرمتشکنی دینی اقدام کند.
وی اظهار کرد: نیروی انتظامی و دستگاه قضا آخر خط است و کار باید با اقدامات پیشگیرانه حل شود.
حجتالاسلام گنجهای، فضاسازی محیطی با استفاده از بنرهای تبلیغاتی را ضروری دانست و افزود: برگزاری برنامههای ویژه ماه مبارک رمضان از جمله قرائت قرآن و افطاریهای ساده در دستور کار دستگاههای فرهنگی قرار گیرد.
حجتالاسلام گنجهای گفت: با توجه به ایام پایانی سال، گشت ویژه نظارت بر کنترل قیمتها توسط دستگاههای نظارتی راهاندازی شود.
در این نشست، حجتالاسلام رضا کمایی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر باشت نیز گزارشی از برنامههای اجرایی این نهاد برای ماه مبارک رمضان ارائه کرد و بر اهمیت همکاری همهجانبه دستگاههای مختلف در راستای تحقق اهداف فرهنگی و دینی تأکید کرد.
در ادامه اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان باشت بر لزوم ترویج این فریضه مهم، تأمین نیازهای معیشتی مردم و آمادگی برای ماه مبارک رمضان تأکید کردند.