مردم به شایعات فضای مجازی درباره ویروس کرونا در باشت توجه نکنند. معاون فرماندار و دبیر ستاد کرونا در باشت گفت: مردم این شهرستان به شایعات در فضای مجازی درباره ویروس کرونا توجه نکنند و اخبار را تنها از طریق منابع رسمی رصد کنند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت : محسن ظفری با […]
مردم به شایعات فضای مجازی درباره ویروس کرونا در باشت توجه نکنند.
معاون فرماندار و دبیر ستاد کرونا در باشت گفت: مردم این شهرستان به شایعات در فضای مجازی درباره ویروس کرونا توجه نکنند و اخبار را تنها از طریق منابع رسمی رصد کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت : محسن ظفری با اشاره به انتشار کلیپ و پیام هایی در فضای مجازی درباره بیماری کرونا در باشت اظهار داشت: خانواده قربانی بیماری کرونا در این شهرستان همکاری لازم را با مسئولان داشته اند و هم اکنون در قرنطینه هستند که نمونه این افراد برای انجام آزمایش به آزمایشگاه ویروس یابی ارسال شده است.
وی بیان کرد: پرستاران و کادر درمانی بیمارستان باشت که قبل از تشخیص ویروس کرونا این بانوی باشتی را بستری و پذیرش کرده بودند نیز هم اکنون در قرنطینه و برای آنان نیز نمونه گرفته شده است که در چند روز آینده پاسخ آزمایش آنان به اطلاع عموم خواهد رسید.
وی تاکید کرد: روز گذشته نتیجه آزمایش کرونای بانوی ۶۲ ساله باشتی که چند روز پیش دار فانی را وداع گفته بودمثبت اعلام شد که این خبر باعث شایعه پراکنی برخی افراد شد که مسئولان متولی براساس قانون با این افراد برخورد خواهند کرد.
معاون فرماندار باشت تصریح کرد: ماندن در خانه و حفظ آرامش روانی خانواده ها مهمترین اصل برای مهار ویروس کروناست.
وی از اصناف غیرضروری باشت نیز خواست که برای حفظ سلامت خود و مردم اقدام به باز کردن فروشگاه های خود نکنند.
ظفری تصریح کرد: گردشگران به هیچ عنوان به باشت سفر نکنند تا پس از مهار ویروس کرونا امکانات لازم برای پذیرایی مسافران فراهم شود.
این نخستین مورد بیماری کرونایی در شهرستان ۲۲ هزار نفری باشت در جنوب شرقی کهگیلویه و بویراحمد بوده است.
تاکنون ۶۱ بیماری کرونایی در استان ۷۲۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده که ۲ نفر آنان جان خود را از دست داده اند.
براساس آخرین آمار که روز گذشته منتشر شده است ۱۹ هزار و ۶۴۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و یکهزار و ۴۳۳ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۶ هزار و ۷۴۵ نفر نیز بهبود یافتهاند.
بروشورهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عامل بیماری کرونا را با خانواده بزرگی از ویروسها مرتبط دانسته که کووید-۱۹ به عنوان هفتمین رده جدید آن در شهر «ووهان» چین پیدا شد؛ علایم ابتلا به این ویروس شامل تب، سرفه، کوتاهی تنفس، علایم گوارش و در موارد شدید، عفونت ریه ( پنومونی)، سندرم تنفسی حاد شدید و نارسایی کلیه است.
انتقال این ویروس به صورت فرد به فرد امکانپذیر و راههای احتمالی انتقال آن از طریق انتشار از راه هوا، تماس نزدیک با انسان مبتلا و دست زدن به وسایل آلوده میسر است.
مهمترین راه برای پیشگیری از ابتلا و قطع این زنجیره، پرهیز از حضور در تجمعات و باقی ماندن در خانه و به تبع آن تعطیلی صنوف غیرضرور و توقف سفرها ذکر شده است.
اما با افزایش شمار مبتلایان به کرونا و به صدا درآمدن زنگ خطر گسترش آن در کشور، ایرانیان امسال سال نوی متفاوتی را تجربه می کنند که براساس آن نیاز است همگان با پرهیز از سفر و یا دیدوبازدیدهای معمول، در خانه پذیرای بهار باشند.