جشن تکلیف دانشآموزان آموزشگاه دخترانه حدیث شهر باشت برگزار شد. دانش آموزان دختر مقطع سوم ابتدایی آموزشگاه حدیث باشت طی مراسمی و در فضای روحانی رسیدن به سن عبادت خدای متعال و انجام اعمال و تکالیف الهی را جشن گرفتند. مدیر آموزش وپرورش شهرستان باشت درمراسم جشن تکلیف دانش آموزان دختر مقطع سوم ابتدایی آموزشگاه […]
جشن تکلیف دانشآموزان آموزشگاه دخترانه حدیث شهر باشت برگزار شد.
دانش آموزان دختر مقطع سوم ابتدایی آموزشگاه حدیث باشت طی مراسمی و در فضای روحانی رسیدن به سن عبادت خدای متعال و انجام اعمال و تکالیف الهی را جشن گرفتند.
مدیر آموزش وپرورش شهرستان باشت درمراسم جشن تکلیف دانش آموزان دختر مقطع سوم ابتدایی آموزشگاه حدیث باشت گفت: تنها راه رسیدن به توسعه و تعالی کشور آموزش و پرورش خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت محمود نظری با تبریک فرا رسیدن به سن عبادت خدای متعال و انجام اعمال و تکالیف الهی این دانش آموزان،اظهار داشت: فرزندان ما با گام نهادن در مسیر معنویت و با تبعیت از آموزه های دینی از ناهنجاریها و معضلات دور می مانند و در زندگی شخصی و اجتماعی خود نیز موفق خواهند بود.
وی در ادامه گفت: پایبندی والدین به تکالیف شرعی را به عنوان راه رسیدن به سعادت و آرامش روحی در زندگی برشمرد و گفت: دانش آموزان باید با شناخت دقیق از خطرات جنگ نرم دشمنان و با استفاده از فرصتها خود را برای فردایی روشن که همان اداره کشور خواهد بود آماده سازند.
مدیرآموزش وپرورش شهرستان باشت افزود: قدم گذاشتن در راه بندگی خداوند و اجرای فرامین الهی بزرگترین نعمت خداوند برای بشریت خواهد بود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش شهرستان باشت نیز در این مراسم گفت : تنها راه رسیدن به توسعه و تعالی کشور را آموزش و پرورش برشمرد و اظهار داشت: اگر بناست ما در فردای این سرزمین انسانهای با نشاط، با اخلاق، با فضیلت، با معرفت، همدل، همنوا داشته باشیم باید به آموزش و پرورش توجه ویژه داشته باشیم.
محمد مرادپور گفت: جشن تکلیف، آغاز درخشش روح خداپرستی در میان این فرشتگان زمینی است.
مرادپور، هدف از برگزاری جشن تکلیف را ترویج فرهنگ دینی، قرآنی و توسعه فرهنگ حجاب و عفاف عنوان کرد و افزود: مراسم جشن تکلیف و قرائت سوگندنامه در این مراسم با هدف ترویج فرهنگ دینی، قرآنی و توسعه فرهنگ حجاب و عفاف در مدارس برگزار شد تا روح معنوی در جامعه پرورش یابد.