یکشنبه, ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-20
کد خبر: 8559 |
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶ | ارسال توسط :
۰
6
ارسال به دوستان
پ

سید حمدالله خواهش نیک روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اقدام با مشارکت اداره آموزش و پرورش استثنایی کهگیلویه و بویراحمد و از سوی آموزش دهندگان و مربیان تخصصی انجام می شود.  وی افزود: شناسایی معلولان بی سواد و کم سواد کهگیلویه و بویراحمد از طریق مراکز استثنایی این […]

سید حمدالله خواهش نیک روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اقدام با مشارکت اداره آموزش و پرورش استثنایی کهگیلویه و بویراحمد و از سوی آموزش دهندگان و مربیان تخصصی انجام می شود. 

وی افزود: شناسایی معلولان بی سواد و کم سواد کهگیلویه و بویراحمد از طریق مراکز استثنایی این استان انجام و سپس جذب کلاس های سوادآموزی می شوند. 

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تولید محتوای آموزشی برای معلولان بی سواد و کم سواد این استان از سوی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان انجام می شود.

خواهش نیک عنوان کرد: تآمین آموزش دهندگان و مربیان تخصصی برای آموزش معلولان بی سواد و کم سواد کهگیلویه و بویراحمد نیز بر عهده معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش این استان است.  

وی ابراز داشت: برخی معلولان بی سواد و کم سواد کهگیلویه و بویراحمد در دوره های مهارت آموزی مراکز یادگیری محلی این استان شرکت می‌ کنند. 

خواهش نیک گفت: آن عده از سوادآموزان معلول کهگیلویه و بویراحمد که دوره انتقال را گذرانده‌ اند و سن آنها کمتر از ۱۷ سال است می ‌توانند از طریق مراکز استثنایی این استان ادامه تحصیل دهند. 

بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ نرخ باسوادی گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در کهگیلویه و بویراحمد ۹۲.۷ درصد است. 

  

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید