پیام تبریک سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر باشت به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، در آستانه روز نیمه شعبان و زادروز امام عصر والزمان و روز سربازان گمنام امام زمان (عج)، سید مومن کاظمی سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر باشت پیام مشترکی […]
پیام تبریک سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر باشت به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج)
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، در آستانه روز نیمه شعبان و زادروز امام عصر والزمان و روز سربازان گمنام امام زمان (عج)، سید مومن کاظمی سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر باشت پیام مشترکی به شرح زیر منتشر کردند :
بسم الله الرحمن الرحیم
نیمه شعبان «روز شکفتن آخرین غنچه زیبای بوستان فاطمی» فرخنده ترین روز خلقت است، روز نوید بخش طلیعه فجر عدالت و عزت و زندگی با کرامت انسان رنج دیده از نابرابری ها و ناملایمات است که چشم به وعده لایتغیر حق تعالی دوخته و زمین و زمان خشم فروخورده خویش از ظلم مستکبرین اعصار را در سینه حفظ کرده، فقط به امید آن روز که آن بارقه صلح و سلامت و آن رجاء واثق از راه برسد.
این ایام خجسته و این عید بزرگ فرصت مغتنمی است تا یادی از فداکاری ها، ایثار و شهامت مردانی کنیم که به دور از هیاهوهای رسانه ای و تبلیغاتی، عاشقانه، افتخار سربازی گمنام و با اخلاص امام زمان(عج) را دارند.
سلامِ ملتِ ایران به سربازانِ گمنامِ امامِ غایبِ شیعه که سیاهی هایِ زشتِ روزگاران را ویران می کنند.
سربازان گمنام این مجاهدان خوشنام این چشمان همیشه بیدار،این دیده بان های نامرئی اما اقتدار و ابهت مرئی ،انسان هایی ولایتمدار و اخلاص پیشه اند که اینک بخش زیادی از امنیت مثال زدنی ایران اسلامی مدیون تلاش هوشمندانه آنهاست.
تامین امنیت این حیاتی ترین نیاز انسانی برای جامعه و از طرفی رصد هرگونه اقدام جاسوسی و خرابکارانه در ابعاد مختلف در کشوری که از تاسیسات حیاتی عظیمی برخوردار است، ارمغان تلاش مجاهدان گمنامی است که فارغ از هرگونه چشم داشتی، مدیریت مقتدرانه آنها مایه افتخار ملت قدرشناس ایران است.
گاهی سخن از کسانی به میان میآید که نه چهرههایشان را دیدهایم و نه صدایی از آنها شنیدهایم، فقط ردپائی از ایثار و فداکاری در هرجا دارند. شهدا، جانبازان، ایثارگران را تا حدی میشناسیم و با زندگی و مبارزهشان کم و بیش آشنایی داریم ولی کسانی که همیشه پشت ابرهای غیرت و فداکاری چهره پنهان کردهاند ولی دستهای ایثارگر آنها همیشه در حال فعالیت است، سربازان گمنام امام زمان(عج) هستند.
به همین جهت اینجانبان ضمن تبریک این روز فرخنده به مردم عزیز شهرستان باشت به ویژه سربازان گمنام امام زمان (عج) و همچنین ادای احترام به روح پرفتوح شهدای آنان و درخواست صبر و اجر جزیل برای خانواده های بزرگوارشان، از تلاش های مخلصانه و خستگی ناپذیر این عزیزان تشکر نموده، امیدواریم در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) در برقراری نظم و امنیت همچون گذشته موفق و موید باشند.
سید مومن کاظمی سرپرست شهرداری و اعضای شورای شهر باشت