اردوهای «تمشک»، کلاسی برای آموزش مهارتهای زندگی فرماندار باشت حضور دانشآموزان در اردوهای «تمشک» را کلاسی برای زندگی و آموزش مهارتهای مختلف عنوان کرد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، بهنام برازنده در حاشیه بازدید از اردوهای دانشآموزی تمشک در مجتمع تفریحی ، رفاهی و فرهنگی شهرداری باشت در خصوص اهمیت برگزاری این […]
اردوهای «تمشک»، کلاسی برای آموزش مهارتهای زندگی
فرماندار باشت حضور دانشآموزان در اردوهای «تمشک» را کلاسی برای زندگی و آموزش مهارتهای مختلف عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، بهنام برازنده در حاشیه بازدید از اردوهای دانشآموزی تمشک در مجتمع تفریحی ، رفاهی و فرهنگی شهرداری باشت در خصوص اهمیت برگزاری این اردوها برای برای جامعه دانشآموزی گفت: حضور دانشآموزان در اردوهای تمشک با توجه به برنامهریزیهای مختلف صورتگرفته، کلاسی برای زندگی و آموزش مهارتهای مختلف است.
وی اظهار کرد: اردوی تمشک با کارگاهها و برنامههای متنوع و جامع با اساتید و مربیان بسیار خوب برنامهریزی شده و در حال اجرا است.
فرماندار باشت ادامه داد: در بازدیدی که از روند برگزاری این اردو داشتیم، طراحیهای سازمان دانشآموزی برای این اردو از جمله سکوی نجوم، سکوی مشارکتپذیری و مهارتهای اجتماعی و سکوی فعالیتهای اردویی با نظم و هدف مشخص و برنامهریزیشده در حال اجرا بودند.
وی گفت: برگزاری اردوهای مختلف در کنار فراگیری علم و تخصص و تحصیل میتواند فردی موفق برای جامعه و خانواده را تربیت کند. انشاءالله چنین برنامههایی توسعه پیدا کرده و همه دانشآموزان بتوانند از اردوها استفاده کنند .
سرپرست اداره آموزش و پرورش باشت گفت: طرح تمشک با شعار توانمندسازی، مشاوره و مددکاری، شادی و نشاط و کارآموزی در مدارس شهرستان اجرا میشود.
هدف از برگزاری این اردو، ایجاد شور و نشاط در دانشآموزان و انتقال مهارتها و تجربیات مربیان و سرپرستان به آنها و شناسایی استعدادهای دانشآموزان در زمینههای اجتماعی، تحصیلی و جسمی است.
طرح تمشک بر گرفته شده از چند ویژگی است که در طول برگزاری بخشهای مختلف اردوها قصد رسیدن به آنها وجود دارد و میتوان به بخشهای توانمندسازی، مشاوره و مددکاری، شادی و نشاط و کارآموزی دانشآموزان که مخفف طرح «تمشک» را به خود گرفته است، اشاره کرد.
رسالت امروز سازمان دانش آموزی استفاده از ظرفیت و پتانسیل نوجوانان در فرایند تعلیم و تربیت و حل مشکلات اجتماعی در قالب ارائه آموزشها و خدمات تشکیلاتی است.
در این اردو که کارشناسان و اساتید سازمان دانشآموزی حضور داشتند با ایجاد کارگاههای مختلف به آموزش و تدریس دانشآموزان در زمینههای مختلف پرداختند.
محمد مرادپور در این اردو ضمن خوشامد گویی به مهمانان و دانشآموزان گفت: رسالت امروز سازمان دانشآموزی استفاده از ظرفیت و پتانسیل نوجوانان در فرایند تعلیم و تربیت و حل مشکلات اجتماعی در قالب ارائه آموزشها و خدمات تشکیلاتی است.
سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شهرستان باشت بیان کرد: اردوی آموزشی «تمشک» با هدف توانمندسازی دانشآموزان در بخشهای مختلف فرهنگی و اجتماعی برگزار میشود و در طرح یک روزه اردوی تمشک، آموزشهای اولیه تشکیلاتی به ۱۲۰ دانشآموز دختر متوسطه اول ارائه میشود.
وی مطرح کرد: جامعه هدف این اردوها، دانشآموزان متوسطه اول هستند و دانشآموزان در معرض آسیبهای اجتماعی، خود و یا خانواده آنان درگیر مستقیم آسیبهای اجتماعی نیستند، اما به دلیل شرایط محیطی در معرض آن قرار دارند و در واقع این طرح قصد دارد از ورود این قشر به جامعه آسیبدیده پیشگیری نماید.
حبیب مهدیپور در جمع این دانشآموزان گفت: طرح تمشک با پوشش قرار دادن دانش آموز در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد در حالی برگزار میشود که این اردو، هشتمین اردوی برگزار شده در شهرستان باشت با ۱۲۰ دانش آموز است.
معاون فعالیتهای سازمان دانش آموزی استان بیان کرد: سازمان دانشآموزی با پیشتازان اصالت مییابد و یکی از برنامهها و رویکردهای سازمان دانشآموزی فراهم آوردن امکان کنشگری دانشآموزان در مدارس به شکلی هنرمندانه است.
وی مطرح کرد: این طرح در قالب کارگاههای مختلف از جمله توانمندسازی، شادی و نشاط، مشاوره، آسیب شناسی، تهدیدها و در بحث قصهگویی و بازیهای گروهی توسط اساتید مجرب تدریس خواهد شد و دانشآموزان با آسیبهای اجتماعی و راه های مبارزه با این آسیبها آشنا خواهند شد.