سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-05-20
کد خبر: 64451 |
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۳ | ارسال توسط :
۰
2
ارسال به دوستان
پ

انفجار دستگاه دمنده روی دوش مأمور منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد / سقوط همیار محیط زیست از صخره + جزئیات و عکس به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، دو نفر از مأموران و همیاران منابع طبیعی در حین مهار آتش‌ مصدوم شدند. دستگاه دمنده روی دوش قرقبان گچسارانی منفجر و به شدت دچار سوختگی […]

انفجار دستگاه دمنده روی دوش مأمور منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد / سقوط همیار محیط زیست از صخره + جزئیات و عکس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت، دو نفر از مأموران و همیاران منابع طبیعی در حین مهار آتش‌ مصدوم شدند. دستگاه دمنده روی دوش قرقبان گچسارانی منفجر و به شدت دچار سوختگی شد.
«جمشید درخواست» از همیاران و دوستداران محیط زیست شهرستان باشت هنگام مهار آتش‌سوزی جنگل‌های این شهرستان دچار مصدومیت شد و با انتقال به مراکز درمانی تحت درمان قرار گرفته است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری باشت گفت: وی هنگام مهار و خاموش کردن آتش از پرتگاه سقوط کرد و هم اکنون تحت مداواست.
مهراب عبدی افزود: حال عمومی وی هم اینک نیز مساعد گزارش شده است.
عبدی بیان کرد: بیش از۲۰ نفر از نیرو‌های ستاد بحران و طبیعت دوستان باشتی و یگان حفاظت شهرستان برای مهار این آتش سوزی مشارکت کردند.
او گفت: آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع منطقه آب کنار و خان احمد باشت در ساعت ۱۴ روز گذشته(یکشنبه) به دلیل نامعلومی شروع شد که نیرو‌های ستاد بحران باشت، محیط زیست، منابع طبیعی، مردم محلی و برای مهار آتش پای کار بودند.
وی با اشاره به غنی بودن علوفه و وزش باد در منطقه، حین آتش سوزی، افزود: این حادثه با گزارش به موقع حریق و با تلاش طبیعت دوستان و مسئولان و امداد گران هم اینک مهار شده است.
وی ادامه داد: با وجود حضور فعال نیرو‌های مردمی و همچنین نیرو‌های امدادی، به علت وجود علف‌های خشک، وزش باد شدید، مهار آتش به سختی انجام شد.
عبدی گفت: میزان جنگل‌ها و مراتع خسارت دیده از آتش سوزی پس از بررسی‌های کارشناسی اعلام می‌شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: هنگام مهار آتش در عرصه‌های ملی این شهرستان به دلیل گرمای شدید هوا یک دستگاه دمنده درهنگام خاموش کردن آتش بر پشت قرقبان منفجر و موجب مصدومیت وی شد.

سید قدرت الله علی‌پور افزود: ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه امروز (دوشنبه) یک فقره آتش‌سوزی در تپه‌های مرتعی مشرف بر کوی کارکنان به یگان منابع طبیعی گچساران اطلاع داده شد.
وی بیان کرد: نیرو‌های منابع طبیعی در اسرع وقت برای مهار آتش به این منطقه اعزام شدند.
علی پور تصریح کرد: بدلیل گرمای شدید هوا یک دستگاه دمنده درهنگام مهار بر پشت قرقبان حکیم موحدزاده دچار انفجار شد.
وی عنوان کرد: این قرقبان با تلاش زیاد دمنده دچار انفجار را از پشت کمر خود جدا کرد ولی از ناحیه دست چپ دچار سوختگی شدید شد.
علی پور ادامه داد: قریبان مصدوم شده از سوی اوژانس برای مداوا به بیمارستان شهید رجای انتقال داده شد و حال عمومی وی رضایت بخش است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: هم اکنون آتش سوزی بر تپه‌های مرتعی مشرف بر کوی کارکنان مهار شده و در این حادثه یک هکتار از مراتع این منطقه در آتش سوخت.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید