آرامستان باشت تا اطلاع ثانوی تعطیل است. شهردار باشت از تعطیلی مراسم پایانی سال درآرامگاه باشت به منظور پیشگیری از ویروس کرونا خبر داد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت لطف الله موسوی شهردار باشت گفت : به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، زیارت اهل قبور تا اطلاع ثانوی در آرامستان باشت ممنوع […]
آرامستان باشت تا اطلاع ثانوی تعطیل است.
شهردار باشت از تعطیلی مراسم پایانی سال درآرامگاه باشت به منظور پیشگیری از ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت لطف الله موسوی شهردار باشت گفت : به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، زیارت اهل قبور تا اطلاع ثانوی در آرامستان باشت ممنوع شده است.
وی ادامه داد: به دلیل شیوع ویروس کرونا و در جهت حفظ سلامت شهروندان تا اطلاع ثانوی تردد در آرامگاه باشت تعطیل به جز در موارد مربوط به تغسیل، تدفین و تکفین ممنوع است.
موسوی ابراز کرد: در این برهه حساس و برای شکست بیماری کرونا تنها حضور خویشاوندان نزدیک متوفی در مراسم تشییع و آرامستانها مجاز است.
شهردار باشت عنوان کرد: این تصمیم بر اساس تصمیم شورای سلامت شهرستان باشت مبنی بر ممنوعیت هر گونه تجمع جهت پیشگیری از گسترش و قطع زنجیره ویروس خطرناک کرونا گرفته شده است.
موسوی تصریح کرد: افزود: با توجه به سنت زیارت اهل قبور در پنجشنبه و جمعه آخر سال به خاطر پیشگیری از شیوع کرونا از شهروندان درخواست میشود از تجمع و حضور در محیط آرامستانها خودداری کنند.
شهردار باشت با تاکید بر اینکه ضرورت دارد شهروندان نسبت به کم کردن ترددهای درون و برون شهری در راستای قطع زنجیره ویروس کرونا اقدام کنند،خاطرنشان کرد: در خانه ماندن و عدم تشکیل اجتماعات انسانی به سلامت شدن جامعه کمک بسیاری خواهد کرد.