دوشنبه, ۲ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-06-23
کد خبر: 2995 |
تاریخ انتشار : ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲ | ارسال توسط :
۰
1
ارسال به دوستان
پ

راه‌های عشایر گچساران و باشت نیازمند ساماندهی است رئیس امور عشایر شهرستان‌های گچساران و باشت گفت: زیرساخت‌ها زندگی در مناطق عشایری این شهرستان‌ها شامل جاده‌های دسترسی نیازمند ساماندهی است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت صادق فاتحی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از سه منطقه عشایری باباکلان،مله برفی و بیدک در شهرستان های […]

راه‌های عشایر گچساران و باشت نیازمند ساماندهی است

رئیس امور عشایر شهرستان‌های گچساران و باشت گفت: زیرساخت‌ها زندگی در مناطق عشایری این شهرستان‌ها شامل جاده‌های دسترسی نیازمند ساماندهی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت صادق فاتحی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از سه منطقه عشایری باباکلان،مله برفی و بیدک در شهرستان های گچساران و باشت اظهار داشت: ایجاد چند دهه پل، جاده بین مزارع و زیرسازی برخی جاده ها نیازمند تامین اعتبار است.

وی بیان کرد: امسال ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای بازگشایی راه ها،بهسازی چشمه ها،سرویس های بهداشتی و زیرساخت های رفاهی مناطق عشایری این شهرستان ها پیش بینی شده است اما هنوز تخصیصی صورت نگرفته است.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان های گچساران و باشت تصریح کرد: منطقه عشایری باباکلان با ۲۵۰ خانوار نیازمند توجه ویژه برای تقویت زیرساخت های جاده ای و به ویژه ابنیه فنی است.

فاتحی با یادآوری اهمیت تولید محصولات زراعی در افزایش درآمد عشایر ابراز داشت: ایجاد جاده بین مزارع در منطقه مله برفی هم اکنون در حال برآورد بودجه مورد نیاز است تا پس از تامین اعتبار کار احداث این جاده مهم آغاز شود.

وی بیان کرد: زیرسازی و ایجاد یک دهنه پل لوله ای یا بتنی در منطقه عشایری بیدک هم اکنون در حال انجام مطالعه است تا میزان اعتبار و مشخصات فنی آن شناسایی شود.

فاتحی با بیان اینکه ۵۰درصد از ۹۰۰ کیلومتر ایل راه های این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون بازگشایی شده است افزود:بازگشایی بقیه راه های عشایری گچساران در دستور کار است.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان های گچساران و باشت عنوان کرد: بازگشایی جاده های عشایری این شهرستان ها با توجه به وسعت و پراکندگی مناطق با کمک ماشین آلات ملکی اداره و کمک خودروهای استیجاری بخش خصوصی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه عشایر به زودی به مناطق قشلاقی برمی گردند عنوان کرد: واکسیناسیون دام عشایر، توزیع اقلام مورد نیاز مانند آرد و آبرسانی سیار از دیگر برنامه های خدمات رسانی برای رفاه عشایر است.

دریلا، آبگندی و کلاغ نشین از جمله مناطق عشایری گچساران است.

مناطق قشلاقی شهرستان گچساران و باشت سالانه محل استقرار و سکونت حدود ۲ هزار خانوار عشایر کوچرو از مناطق سردسیری استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان است.

این قشر مولد سالانه ۲هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز،۶ هزار و ۴۸۰ تن انواع فرآورده‌های لبنی، ۱۵۰ تن پشم و ۲۵ تن گوشت سفید تولید می‌کنند.

عشایر گچساران شامل طوایف بویراحمد علیا و سفلی، ترکهای قشقایی و دره شوری هستند.

مناطق ییلاقی عشایر گچساران سمیرم، سپیدان و مناطق سردسیری شهرستان بویراحمد است.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید