شنبه, ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-06-21
کد خبر: 2793 |
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸ | ارسال توسط :
۰
9
ارسال به دوستان
پ

گزارش تصویری از ششمین جشنواره فرهنگی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی استان در آیین افتتاحیه این جشنواره برنامه های شاد و متنوع همراه با اجرای بازی های محلی بصورت زنده و موسیقی سنتی به همراه قرعه کشی دهها جایزه اجرا شد . ،با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و مدیران معاونت های توسعه و پشتیبانی ، […]

گزارش تصویری از ششمین جشنواره فرهنگی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی استان
در آیین افتتاحیه این جشنواره برنامه های شاد و متنوع همراه با اجرای بازی های محلی بصورت زنده و موسیقی سنتی به همراه قرعه کشی دهها جایزه اجرا شد .
،با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و مدیران معاونت های توسعه و پشتیبانی ، بهداشت ، آموزش و جمع کثیری از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد آیین افتتاح ششمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان این دانشگاه در شهر یاسوج برگزار شد .

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت ، این جشنواره با همت دانشگاه علوم پزشکی استان با محوریت معاونت توسعه و مدیریت منابع انسانی و همکاری هیات ورزش های همگانی روز گذشته همزمان با عید غدیر خم افتتاح شد

در آیین افتتاحیه این جشنواره برنامه های شاد و متنوع همراه با اجرای بازی های محلی بصورت زنده و موسیقی سنتی به همراه قرعه کشی دهها جایزه اجرا شد .

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی استان در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این جشنواره بیش از ۵۰۰ ورزشکار حضور دارند بیان کرد: ششمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان در دو بخش بانوان و آقایان برگزار خواهد شد .

جلال پوران فرد ادامه داد : در بخش آقایان ۶ ورزشکاران ۸ شهرستان استان در ۶ رشته تیمی و انفرادی و بانوان در ۴ رشته به رقابت خواهند پرداخت .

پوران فرد هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد نشاط جسمی و روحی و همدلی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی جهت خدمت به هموطنان اعلام کرد و گفت: اعتقاد داریم تمامی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در هر رداه ای جز سفیران سلامت دانشگاه هستند که هم خود و هم خانواده آنان بعنوان سفیران سلامت در راه تندرستی و سلامت در جامعه گام بردارند .

وی اضافه کرد : دانشگاه علوم پزشکی تمامی تلاش خود را جهت برگزاری این گونه جشنواره ها در آینده که به سلامت جسمانی و روحی کارکنان کمک می کند بکار خواهد بست
انتها خبر/

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید