چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-04
کد خبر: 67368 |
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

احیا و حفاظت از جنگل‌ها همراه با درآمدزایی آن مدنظر است استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: توسعه زیرسخت ها، احیا و صیانت از جنگل ها و مراتع همراه با درآمدزایی آن را در استان مدنظر قرار داده ایم. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، یداله رحمانی در […]

احیا و حفاظت از جنگل‌ها همراه با درآمدزایی آن مدنظر است

استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: توسعه زیرسخت ها، احیا و صیانت از جنگل ها و مراتع همراه با درآمدزایی آن را در استان مدنظر قرار داده ایم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، یداله رحمانی در جلسه کارگروه حفظ و احیاء جنگل‌های زاگرس که با حضور معاون امور جنگل های سازمان منابع طبیعی کشور برگزار شد با تاکید بر ضرورت صیانت و حفاظت از مراتع و جنگل‌های استان گفت: همه دستگاه‌های اجرایی با مشارکت و همکاری مردم تلاش می کنند تا از پهنه های طبیعی به خوبی صیانت شود.
استاندار عنوان کرد: این منابع عظیم خدادادی از لحاظ اقتصادی، گردشگری و سایر جنبه‌های درآمدزایی می تواند به توسعه استان کمک کند.
وی با بیان اینکه، ۵۶ درصد مساحت استان جنگل، ۳۴ درصد مرتع که سرجمع ۹۰ درصد مساحت جنگل و مرتع است، گفت: استان ما شرایط خوبی در حوزه منابع طبیعی، جنگل و آب دارد که پتانسیل بسیار ارزنده ای است و باید ضمن نگهداری و توسعه آن منجر به درآمدزایی برای مردم شود.
رحمانی اظهار داشت در کنار قابلیت‌های بیان شده، گردشگری، نفت و گاز از دیگر شاخص‌های مهم این استان است که به عنوان فرصت برای تولید، اشتغال و بهره وری در برنامه کاری قرار داده ایم.
رحمانی با اشاره به اینکه باید این پتانسیل ها منجر به توسعه و درآمدزایی شوند، عنوان کرد: تلاش می کنیم این ظرفیت ها را به فرصت تبدیل کنیم و آنها را به جریان توسعه استان گره بزنیم.
استاندار در این نشست که مسجدی نماینده رئیس سازمان برنامه وبودجه کشور هم حضور داشت، عنوان کرد: همه دستگاه های اجرایی بهره گیری از ظرفیت های جنگلی، مرتعی و آبی را در دستور کار خود قرار دهند و انتظار است که نظام برنامه‌ریزی و بودجه کشور این موضوع را از اولویت ها قرار داده و این استان را یاری کند.
استاندار با بیان اینکه استان‌های کهکیلویه وبویراحمد، ایلام و چهارمحال و بختیاری ییشترین جنگل‌های کشور را در زاگرس به خود اختصاص داده اند گفت: خسارت‌هایی که به خاطر آتش سوزی ها و یا آفات ها داده ایم درردیف پنجم و ششم استان های کشور است.
رحمانی گفت یکی از اولویت‌های پنجگانه برنامه های دولت حفاظت از جنگل‌های کشور است که باید برای رسیدن به مقصود و اهداف تعیین شده با چنین برنامه‌ای پیش برویم.
وی با اشاره به اینکه اعتبار استانی امسال سه هزار و۷۰۰ میلیارد تومان است که اگر بخواهیم استان را با آزادراه که ۵۱ کیلومتر است وصل کنیم برای تامین یک سوم این آزاده راه باید اعتبار سه سال را هزینه کنیم.
رحمانی تاکید کرد: اصلاح فرایندها، خلق منابع جدید و استفاده از ظرفیت حداکثری سرمایه‌ گذاری در داخل و استفاده از سرمایه ‌گذاری اقتصاد بین‌ الملل که مقام معظم رهبری هر دو مسئله را در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بر آن تاکید فرموده اند باید به عنوان راهکار در دستور قرار دهیم.
استاندار با اشاره به احداث سد در مناطق مرزی این استان از سازمان برنامه و بودجه کشور خواست کارگروهی جهت انجام کار کارشناسی در خصوص احداث سدها تشکیل داده تا مطالبات مردم را پیگیری کنند.
معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور هم با بیان اینکه دولت چهاردهم نگاه خوبی به توسعه جنگل ها به ویژه در حوزه زاگرس دارد گفت: سطح جنگل‌های کشور ۱۴.۳ میلیون هکتار است که شش میلیون هکتار آن مربوط به زاگرس است.
نقی شعبانیان با تاکید بر اینکه زاگرس با ارزش‌ترین جنگل‌های دنیا از حیث تنوع زیستی، قدمت و نقش اکولوژیکی را دارد، افزود: عزم دولت چهاردهم حفظ و احیاء جنگل‌های زاگرس است و باید به سمت جوان‌سازی جنگل‌ها پیش برویم.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری تحلیلی صدای باشت در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید